Memphis Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 No więc radźcie. Co byście zrobili: Mam bardzo ograniczony budżet. 1. Mogę teraz sprzedać mój procek+mobo+ram+grafikę za 600 zł i kupić D800+ShuttleAk31+128mbram+grafa PCI, i w wakacje dokupić grafę lepszą, wymienić procka i dodac ramu. 2. To co mam teraz zainwestować w Grafę, a nowy sprzęt kupić w Zimie. minus jest taki, ze to co mam teraz straci na wartości, już tak nie sprzedam tego. 3. To samo co wyżej, ale szmal zainwestować w modding, albo Water Cooling (nie lubię skrótu WC - źle mi się kojarzy :wink: ). Co robić :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 ...3.To samo co wyżej, ale szmal zainwestować w modding,... moze zrobic modding przejsciowki i wrzucic Celka Tualatina przypominam adres BTW zrobil juz to ktos czy kazdy czeka az znajdzie sie ten pierwszy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 To raczej odpada, bo chciałbym w przyszłości Athlonika i DDR. (Ewentualnie P4, ale za drogi). A aż takiego sentymentu do Intelcia, to ja nie mam ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 poco jakąś grafę na PCI jeżeli KYRO2 są taniutkie a jak zmienisz procka to na jakiś rok starczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Całkiem sensownie zabrzmiał pkt. 1 (może dlatego, że mam podobne plany :?: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 poco jakąś grafę na PCI jeżeli KYRO2 są taniutkie a jak zmienisz procka to na jakiś rok starczytak to dobry pomysł bo karta kosztuje 260 a ja udowodniłem że nie skaluje się tak z procem jak wszyscy myślą napisałem o tym na "Ankieta Kyro2" w tym forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 a jak z wydajnoscia Kyro 2 w porownaniu do CLAP'a? Moze i ja sobie zmienie ;) skoro same przychylne opinie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...