Thoom Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 W końcu za normalną cenę można kupić to cudeńko, które będzie tak samo wydajne, a kosztuje duuużo mniej. Tu jest cały opis: http://mmv.pl/produkty/produkty.php?id_grupy=14& I co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ment0s Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Dowiedz się ile waży i czy przebija Zalmana 7000Cu - ja uważam że z Zalmanem to on nie ma szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Niedawno wyszedł identyczny cooler jak ten i wydajność ma bardzo podobną do 7000A-Cu i jest tak samo tani jak ten :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ment0s Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 powiedz mi jakie on ma łożyska ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Wygląda ciekawie, jak ktos znajdzie jakis test to niech zapoda linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Waży 620 g i myślę, że ma wielkie szanse z Zalmanem, sam zamierzam go kupić i przetestowac (jakby nie patrzeć to 50% ceny Zalmana). A ponad 200zł za wentylator to trochę przegięcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Waży 620 g i myślę, że ma wielkie szanse z Zalmanem, sam zamierzam go kupić i przetestowac (jakby nie patrzeć to 50% ceny Zalmana). A ponad 200zł za wentylator to trochę przegięcie... :lol: :lol: Płacisz dużo dostajesz dużo :lol: :lol: Ja nie żałuje żadnej złotówki wydanej na SP-97. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 oto test coolteka vs Zalman http://www.ocaholic.ch/html/cooltekvszlaman03.htm cooltek nie ma szans - chłodzenie gorsze od 7000a-acu (może na poziomie spire WR IV). Dla wyglądu nie ma co kupować coolera, liczy się wydajność - a tutaj ona jest niska. Pewnie tak samo będzie z tym pentagramem. Wolę dać 300 zł za SP 97 (razem z wentylem) - niż połowę z tego za jego imitację, która będzie chłodziła tak że szkoda gadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 oto test coolteka vs Zalman http://www.ocaholic.ch/html/cooltekvszlaman03.htm cooltek nie ma szans - chłodzenie gorsze od 7000a-acu (może na poziomie spire WR IV). Dla wyglądu nie ma co kupować coolera, liczy się wydajność - a tutaj ona jest niska. Pewnie tak samo będzie z tym pentagramem W każdym teście co innego piszą :? Looknij sobie do tematu o Cooltek'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 wszystko zalezy od procedury testowej, ale za jakosc sie placi. moze ten cooltec ma inny ksztalt finow, inne wyprofilowanie, lub cokolwiek innego i to tak wplywa na wydajnosc. Kwiecien => ja tez nie zaluje, za jakosc i wydajnosc sie placi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Kupię, sprawdzę, potestuje, napisze co i jak... Jak na razie mam boxa, zobaczymy ile to cudo zbije temperaturę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Thomm zobaczymy jak przejdzie twoje testy , nie ma co gdybac tylko czekac na wiecej testow :D ja tez nie zaluje zadnej zlotowki wydanej na mojego sp-97 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ment0s Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 na tej stronie podają ze proc po niewielkim OC ma 58* a na zazlmanie 52* !! To jednek spora różnica, jakby na to nie patrzeć. załóżmy ze na ostrzejszym oc bedzesz miał na zalmanie 65 a na tym drógim ?? 74 ? Jednak Zalman to jakość.! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...