e-walker Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Moje pytanie dotyczy ustawień kompresji dźwięku w aplikacji przechwytującej. Maxymalne ustawienie dla kompresji dźwięku to 56kbit/s 24kHz Stereo. Chciałbym oczywiście uzyskać przynajmniej 128kbit i 44100Hz Stereo. Czy jest taka możliwość? Bo wydaje mi się że swego czasu tak miałem, tylko nie wiem jak to się stało :? Interesuje mnie nagrywanie wraz z kompresją AV - nie kompresowanie po nagraniu nieskompresowanych ścieżek A i V Z góry wielkie dzięki :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Brakuje Ci kodeka audio. Ten który jest w systemie ma własnie tylko 56kbit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-walker Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 O to już coś :D A może wiesz jaki konkretnie kodek powinienem zaaplikować? Mam najnowsze stery Prolinka: Video Capture, Audio Capture oraz Crossbar. A jakiego kodeka potrzebuję :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 L3CODECP.EXE Poszukaj go w googlach, ten pozwala na kompresje do 128 kbit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-walker Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Wielkie dzięki!!! Mam w końcu to, o co mi chodziło :!: :!: :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...