kain Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Ściągnąłem sobie z Kazy pliczek exe zawierający obraz 1 dyskietki msdosa, odpaliłem, włożyłem dyskietkę i mi ją ładnie nagrało sektor po sektorze :) Znacie jakiś program którym można robić takie obrazy? Mam orginalnego windowsa 3.1 PL i chętnie zrobiłbym sobie taką kopię bo te dyskietki mają już z 10 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCCo Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Znacie jakiś program którym można robić takie obrazy? witaj! z tego co pamietam kiedys byl taki programik dosowy o nazwie "diskdupe" tworzyl obrazy dyskietek do pliku, i potem z tych plikow nagrywal spowrotem sektor po sektorze - cos jak cloneCD tylko ze do dyskietek :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Wiem że taki był, ale potrzebuję czegoś pod win2k pro :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...