Skocz do zawartości
Gość PL4Y3R

Co tu moze niedzialac - Gigabyte GF4 Ti4200 128mb/agpx8

Rekomendowane odpowiedzi

Jest problemik z wyświetlaniem, ale TYLKO w BIOSie i gdy karta się nagrzeje. <hmmmm> wydaje mi sie ze to troche dziwne ze platynowe radtiatorki a sie grzeje moze sa zle zalozone :P niewiem 72 zł kupuj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tego czy to się da naprawić nie ebdziesz wiedzial dopuki nie bedziesz jej mial. nie lepiej 100 zł dołożyć i mieć nowiusienką ti4200.??

Nie wiem czy sugerujesz sie cena Kup Teraz ale ja bym za taka grafe nie dal wiecej niz 100zl... w dodatku gosc ma az 0 komentarzy wiec kupowanie czegos co niby dziala na 95% od takiej osoby to ladna desperatka . Jedyne wyjscie to odbior ososbisty i przekonanie sie , ze rzeczywiscie problem jest tylko w biosie .

Swoja droga to powiedzcie mi czy ja jestem slepy , czy Gigabyte takiej grafy nie ma w swojej specyfikacji ? SPIS GRAF GB ti4280 to byl chyba Albatron :?: :roll: Juz sam nie wiem , ale cos mi w tej aukcji nie pasuje , no i te platynowe radiatory... ehh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Platynowe radiatory??!!! Kupuj, nawet za 400zl, sprzedaz "platynowe" radiatory i bedziesz jeszcze do przodu:D:D:D. Jaka bzdura:D Przeciez platyna to jeden z najdrozszych metali szlachetnych!!!

potocznie na radiatory się mówi, że są złote lub srebrne. czyli mają złoty srebrny lub platynowy kolor. więc nie wiem z czego się nabijasz?

to że mój samochod jest srebrny nie znaczy, że jest ze srebra :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro nie powinno sie pisac "potocznie"(wiem ze tak nie jest), baardzo czesto wprowadza to ludzi w blad. Jest roznica pomiedzy radiatorami platynowymi a radiatorami koloru platynowego. Koles napisal "platynowe radiatory". Wyobraz sobie sytuacje, kupujesz zloty zegarek aa pozniej okazuje sie ze on tak naprawde nie jest zloty tylko koloru zlotego, chcesz reklamowac a w sklepie ci mowia ze to sie tak potocznie mowi ze jest zloty. Nabijam sie bo wedlug mnie to jest smieszne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Platynowe radiatory??!!! Kupuj, nawet za 400zl, sprzedaz "platynowe" radiatory i bedziesz jeszcze do przodu:D:D:D. Jaka bzdura:D Przeciez platyna to jeden z najdrozszych metali szlachetnych!!!

potocznie na radiatory się mówi, że są złote lub srebrne. czyli mają złoty srebrny lub platynowy kolor. więc nie wiem z czego się nabijasz?

to że mój samochod jest srebrny nie znaczy, że jest ze srebra :)

Pierwsze slysze :lol: No chyba , ze ty prowadzisz takie nazewnictwo... Radiatory sa albo miedziene albo aluminowe a koles wyraznie wprowadza blad bo przy "platynowych radoatorach" jest pelno wykrzyknikow . Z reszta te platynowe radiatorki sa juz od paru dni w "allegro Lole' na oslej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze ktos sie na tym zna i wie czy da sie to naprawic bo lyknol bym ta karte :) link -http://allegro.pl/show_item.php?item=25844635

Odradzam, szczegolnie jesli chodzi o takich "wiatygodnych" sprzedawcow.

Ja wiem ze kazdy musi kiedys wystartowac, ale najlepiej kupowac od niebieskich gwiazdek i wyzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe juz mam do kupienia nowego CREATIVE GeForce4 TI4200 64MB (128bit) TV/DVI za 360 zl ale musze jeszcze pomyslec czy niema rozsadniejszego wyboru w tej cennie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Platynowe radiatory??!!! Kupuj' date=' nawet za 400zl, sprzedaz "platynowe" radiatory i bedziesz jeszcze do przodu:D:D:D. Jaka bzdura:D Przeciez platyna to jeden z najdrozszych metali szlachetnych!!![/quote']

[. Z reszta te platynowe radiatorki sa juz od paru dni w "allegro Lole' na oslej

no wlasnie w moim poscie jest link do aukcji w ktorej tez jakis LOL sprzedaje gf z platynowymi radiatorami , nie wiem jak platyna oddaje ciepło ale napewno wiem ze jest 2xdrozsza od złota :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Platynowe radiatory??!!! Kupuj' date=' nawet za 400zl, sprzedaz "platynowe" radiatory i bedziesz jeszcze do przodu:D:D:D. Jaka bzdura:D Przeciez platyna to jeden z najdrozszych metali szlachetnych!!![/quote']

[. Z reszta te platynowe radiatorki sa juz od paru dni w "allegro Lole' na oslej

no wlasnie w moim poscie jest link do aukcji w ktorej tez jakis LOL sprzedaje gf z platynowymi radiatorami , nie wiem jak platyna oddaje ciepło ale napewno wiem ze jest 2xdrozsza od złota :wink:

moze mu chodzilo o kolor ?:) bo przeciez te radiatory by kosztowaly wiecej niz nowa karta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi