radzio_ Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Poliz ze mna agregator - czyli jak se zrobic loda - praktyczny poradnik" Berkut hahahahhahah hahahahahha hahahahhah hahahhahah hahahha lol lol lol co do ksiazek to "dlaczego ja" genghiskhan doprawdy baaardzo zabawne... :? a moze ja jakis inny jestem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Porządek w pokoju - poradnik dla sprzątaczek" - Berkut "Jak to jest mieć burdel w budzie" - Redd "Nie lubie bananów" - ParanoiK "Zestaw do chłodzenia reaktora jądrowego" - Pan K Sorki jeżeli ktoś przez to czuje się urażony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Porządek w pokoju - poradnik dla sprzątaczek" - Berkut buahahahahaahhaahhah az oplulem monitor :mrgreen: "Dobieranie firanek" - berkut "Obnizanie napiecia kluczem do sukcesu w overclockingu" berkut (barton @ 2.3V, Thoroughbred @ 2.45V) "zrob to sam w 15min: kaskada i inne systemy chlodnicze" berkut aha.... nie "Berkut" tylko berkut =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "chlodzenie freonem w 2 linijkach" praca zbiorowa "dlaczego jestesmy sami w kosmosie?" kris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Czytanie tekstu ze zrozumieniem" - praca zbiorowa "Czytamy temat od pierwszego postu" - praca zbiorowa "Pomagajmy nowym uzytkownikom" - praca zbiorowa "Zyj z dysleksja, zyj szczesliwie" - praca zbiorowa "Czasopisma komputerowe - zalety regularnego czytania" - praca zbiorowa Troche w tym oceny forumowiczow, ale no coz, uzytkownikow sie nie wybiera, choc niektorzy moze probuja (aluzja do pewnego admina pewnego forum ;D ) "Jak zostac strongmanem" Szymoon ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Fura moich marzen, lekka i drobna, Jagd-Tiger" birdman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Jak zostac strongmanem" Szymoon ;DKiedy kurier przyniesie mi kilka egzemplarzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Fura moich marzen, lekka i drobna, Jagd-Tiger" birdman"sztuka rozpoznawania niemieckich wozow bojowych 2 wojny swiatowej" berkut to jest jagdpanther ;) jagdtiger: jagdpanther: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 a co wy tu po mnie jedziecie :lol: jakas samokrytyka :P ,,dzieje pisatorstwa" jonasa autorstwa :lol: ,,dzieje dobrego smaku" autor: ten co wkurzyl cale forum podpisem zawsze w kazdym poscie Pozdrawiam harry (czy jak mu tam bylo) :lol: ,,przecietnosc zywota" albo "vademecum fotografii" autor: aster :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 A jak o grach to: "Jak strzelac z rail gun w Q3" - dzi A jeszcze moze o grach: "Jak slabo grac w Q3" - dzi ;) ROFLMAO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Avatar powinno się zmieniać raz na rok" - MeHow chyba pocahontas ;] "bylem tam, bede tu - poradnik pielgrzymowicza" - aster "gilette - najlepszy dla faceta" - bruce "sex tylko po slubie" - lukk "jestem biedny i sie nie chwale" - pocahontas ;] cos mi sie zdaje ze temat przerodzil sie w 'wyloz kawe na lawe - co ci nie pasuje i u kogo' ;] moje typy nie sa zadnym atakiem - jest cool 8) a teraz pytanko: "meski facet to facet z dlugimi wlosami" - GNZni jak nie pojmuje ocb ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Modding od A do Z jak najmniejszym kosztem" - Johny_85 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Fura moich marzen, lekka i drobna, Jagd-Tiger" birdman"sztuka rozpoznawania niemieckich wozow bojowych 2 wojny swiatowej" berkut to jest jagdpanther ;) Ano prawda, niezla gafa. Zastanawialem sie nad pantherem ale cos mnie zmylilo.. Do panter whadzali achtachty ? Musze odswierzyc o tym pamiec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 pomylilem watki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "sztuka koncentracji" berkut :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "Blurp my love......." - sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "Skuteczne metody walki z pająkami" - ja "Alkaholizm - jak się ustrzec choroby" - ja "Zostań Trendy" - ja "CHrześcijanśka Unia Jedności -poradnik Członka" - ja :wink: :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "Jak zrobic najgorszego avatara" - sgj "Jak zrobic najgorszego avatara wydanie drugie, poprawione" - dzi "Jak zrobic avatara nie rzucajacego sie w oczy" - Pocahontas "Jak nie uszkodzic komputera - poradnik majsterkowicza" - dzi (eh...) "Jak zrobic fajny komputer z plexi" - jonas ;) ps: jonas, ten topic to zwyciestwo, wielkie gratz update: a powyzywam sie jeszcze "Zasilacz na ostatnim miejscu" - praca zbiorowa "Masz problem z kompem - to nie zasilacz" - praca zbiorowa "Zasilacze wydajace dzwieki reliktem przeszlosci" - praca zbiorowa "Komputery nie wydajace dzwiekow reliktem przeszlosci" - praca zbiorowa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "Moje polskie korzenie" - Niemiec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "Etymologia słowa nara" - kucyk "Przewodnik po republikach bananowych" - kucyk & co. "Zagubiłem się na forum" - praca zbiorowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "Jak zostać wzorowym regulaminowiczem" ( cz.1 zakladanie tematow, cz.2 robienie podpisu) - baca_18 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "Jak zostać wzorowym regulaminowiczem" ( cz.1 zakladanie tematow, cz.2 robienie podpisu) - baca_18 :lol: widze ze temat rozrasta sie na bierzaco ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "jedno konto na całe życie " graham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "jedno konto na całe życie " graham LPC - wygrałeś :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "sztuka kamuflażu" - graham ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "Antologia loginów" - graham :wink: "Mądry topic, prawdą życia - traktat filozoficzny" - graham :wink: "Encyklopedia owoców egzotycznych" - Paranoik "BLURP" z cyklu "Religie Świata wg. fanatyków" - Sikor :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 krootki => sa bardzo polskie, czysto polskie :D gnz => temat o dlugich wlosach byl dedykowany Tobie "jak nie wywolywac konfliktow na forum" - graham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "blurp" -Dijkstra "Jak pisac bez bledow" Arnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "jedno konto na całe życie " graham LPC - wygrałeś :D :D :D dziękuje, dziękuje :twisted: nagrode wybiore sobie pozniej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 "Grupa trzymajaca wladze" - Graham i Jonas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...