farelka Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 "Mówisz i masz" - MeHow, pomoc przy realizacji - paranoya. jak tego nie rozumiesz, to obczaj to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=74771 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zdaza sie... "Jestem debilem" - dzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 "To nie Mojrzesz jest na mym avatarze" - KRS update: moj post byl pod postem Kaeres'a, On go wykasowal i dlatego moj teraz tak glupio wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Topic jest zbyt fajny by go usuwac przez bande dzieciakow wiec "naprawilem" go... Jeszcze jedna taka wojna a bany sie garsciami posypia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 "Niespełnione ambicje moderatorskie bolą..." - MeHow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 "Niespełnione ambicje moderatorskie bolą..." - MeHow.chyba dalej nie rozumiesz tematu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Cóż... w jego wieku to najzupełniej normalne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Cóż... w jego wieku to najzupełniej normalne ;]a ile on ma lat?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Chyba jeszcze zaniża średnią ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Chyba jeszcze zaniża średnią ;]to ostro ;] nie powinien on miec zgody od rodzicow jak ma ponizej 13 lat ?? :lol: "jak sie nie smiac z forumowiczow" - Niemiec & Para ;] (zeby nie bylo, ze OT robie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 "Wszystko o muzyce techno" - bruce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 "Dlaczego nie można offtopiczyć" - Parapiżą i Niemiec :> "Regularny tryb życia" - jonas "Skąd się wzięła moja awersja do pokazywania swego wizerunku w Internecie" - Mia ---linia cięcia--- Póki pamiętam - "Waginofobia" - jonas jonathan - nie wiem czemu ilekroć przypomnę sobie tytuł "Dlaczego sycę", nie mogę opanować maniakalnego rechotu. Nie chodzi o to, że pit czy kto tam, ale sam wydźwięk owegoż tytułu przyprawia mą przeponę o skurcze kilkuhercowe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 "Niespełnione ambicje moderatorskie bolą..." - MeHow.chyba dalej nie rozumiesz tematu :/No coz, spojrz na moje poprzednie posty. Takie wyrywanie sie z pietruszki w topicu 7 stronowym, nie patrzac na strony poprzednie tez nienajlepiej o Tobie swiadczy. A co do mojego posta, ktorego zacytowales... w tym topicu chyba chodzi o wyolbrzymienie i wyeksponowanie czegos zabawnego na temat danej osoby. Uznalem ze "Niespełnione ambicje moderatorskie bolą..." swietnie pasuja do MeHow'a i nie chcialem na chama, na sile ironizowac. Moze sam sprobojesz. Nie bronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 temat czytam od poczatku i znam go z przepychanka sheepa i mehowa wlacznie. co to twoich postow to n/c. a poza tym ksiazki mialy byc najkrotsze a nie najdlozsze. "jak czytac ze zrozumieniem" - farelka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 "Mam i znam swój honor - podlizywać naczelnemu się nie będe !" - MeHow. Znasz topic... ale oczywiscie tego nie widziales co? Pozatym: "jak czytac ze zrozumieniem" - farelka. Pfft, to raczej to moznaby skomentowac "bezkomentarzem". Te ksiazki bylyby krotkie, zreszta nie o to chodzi. Sam tworca tego topicu przyznal, ze nazwa topicu jest nie do konca dobrze dobrana(jezeli sie nie myle). Aha, i to ze paranoik powiedzial ze zanizam srednia forum, nie znaczy ze mozesz klepac takie tanie riposty. No i niepowinienes byc taki naiwny =P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erytropoetyna Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Jak dzieci : )))) CO jest najsmieszniejsze ze jak jedno nie rozumie i nie ma racji a drugie w koncu da sobie spokoj to to pierwsze cieszy sie ze swojej glupoty : ) . ''Hodowla maup w kawalerce - poradnik zawodowego malpiarza'' Feluke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 "sztuka doboru prostego nicku na forum" Erytropoetyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 "nie lubię czołgów" - Birdman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 "Jak ukochać śpiewających sąsiadów" - Sir Afeen No cóz loobie somsiadów, jednak nie tych co mi sie wydzierają po nocach. Pytaine czy oni mnie loobią... (2 gitary usmiechają sie na statywach, czasem zagladnie ktos ze znajomych kto gra... róznie bywa, ale nie po nocach! :D ) ''Gabinet stomatologiczny na poddaszu'' Sir Afeen ''Serafina - historia mojej mlodosci'' Sir Afeen ...a tego to sobie nie przypominam... :P teraz mój typ: Załatwiam swoje potrzeby we właściwych miejscach - P!otrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erytropoetyna Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 "Jak ukochać śpiewających sąsiadów" - Sir Afeen No cóz loobie somsiadów, jednak nie tych co mi sie wydzierają po nocach. Pytaine czy oni mnie loobią... (2 gitary usmiechają sie na statywach, czasem zagladnie ktos ze znajomych kto gra... róznie bywa, ale nie po nocach! :D ) ''Gabinet stomatologiczny na poddaszu'' Sir Afeen ''Serafina - historia mojej mlodosci'' Sir Afeen ...a tego to sobie nie przypominam... :P teraz mój typ: Załatwiam swoje potrzeby we właściwych miejscach - P!otrek 12 - 13 lat , nie wiecej az strach pomyslec czym jeszcze mogl sie pochwalic albo o co zapytac fan pissingu ''Urazy glowy spowodowane ciezkim narzedziem ktore na nia spadlo :P'' P!otrek ''Jak sie nie utopic w umywalce pelnej si _ _ w ?! '' P!otrek hyhyh PS ej nie wiem czemu ta czcionka taka duza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 (...)Sam tworca tego topicu przyznal, ze nazwa topicu jest nie do konca dobrze dobrana(jezeli sie nie myle).(...)Mylisz się i to grubo, nazwie topicu niczego nie brakuje. NAJCIEŃSZA Książka Świata - co tu jest do dobierania? A swoją drogą daj waść większe baczenie na dobre rady i naprawdę naucz się czytać ze zrozumieniem. Ta niesłychanie cenna umiejętność bardzo się przydaje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erytropoetyna Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 to bylo nieuniknione ze topic przeistoczy sie w forum wzajemnych zlosliwosci , no coz bywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 to bylo nieuniknione ze topic przeistoczy sie w forum wzajemnych zlosliwosci , no coz bywa chyba takie było też założenie po części... jednak mozna by się powstrzymać od podkladania świń i pozostać przy "lekkich łokciach w nerę" z przymrużeniem oka... Niektórzy mogli bysobie wyrobić w końcu umiejętność śmiania z samych siebie! :) To zacznę tak: Krótki poradnik jak szybko i bezstresowo nauczyć się akordów i praktycznie je wykorzystać - sir Afeen Niespotykanie spokojny człowiek - sir Afeen :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 (...)Sam tworca tego topicu przyznal, ze nazwa topicu jest nie do konca dobrze dobrana(jezeli sie nie myle).(...)Mylisz się i to grubo, nazwie topicu niczego nie brakuje. NAJCIEŃSZA Książka Świata - co tu jest do dobierania? A swoją drogą daj waść większe baczenie na dobre rady i naprawdę naucz się czytać ze zrozumieniem. Ta niesłychanie cenna umiejętność bardzo się przydaje :> Zwracam honor =P. Musialo mi sie wydawac. Ale i tak obstaje przy swoim jezeli chodzi o tytul tej ksiazki, do ktorego przyczepil sie Niemiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 "toaleta czy umywalka ? " - P!otrek "piekny i zdrowy kon " - kucyk "latwy i krotki nick w 2min" - mongothealien & genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erytropoetyna Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 ''Zupa ze swiezo upolowanego liska'' Paranoik ''Kara smierci przez wrzucenie do Jaskini kurczakow'' Reed ''Scarlett O`Hara i jej coreczka'' kucyk ''Pstrokate techno na wiosne di dzejow'' dijkstra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 "Wszystko o interpunkcji" - Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Nevermind... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Mia "100 porad dla malomownych"? no offense... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Mia, mon cherie, zachowaj swoje rady dla kogoś, kto ich potrzebuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...