MeHow Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 "Ten, ktory przez tydzien ogladal forum" MeHow & Sheep ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 oj ta ksiazka to bylaby gruba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 "Dlaczego używanie makaronizmów posysa" - spora rzesza userów, niestety "Miłość od pierwszego posta" - Mia & jonas "Umiar w dyspucie", poradnik - MeHow i Sheep Bajdełej - MeHow, moja blondi, tyś już tu, a ja akurat szychtę kończę. Życie jest niesprawiedliwe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 "Moja Mia" - dzi "Zrozumialem tytul pierwszej ksiazki dzi" - Tweak.pl users Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 jak juz jedziemy sobie po mii to ja dodam cos od siebie: "krotka grzywka - to nie dla mnie" mia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Tak sobie czytam. Na początku było kupe zabawy a teraz atmosfera się gęsta zrobiła. Ale może cosik ode mnie "Prosty język chłopa" - jonas "Jak nie chcieć być moderatorem" - Niemiec "Wszystko wiem i rozumiem" - dzi "Nienawidzę plóma" - kazik2000 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 ale wiecie co? :> przynajmniej bylem przez pare chwil king of the thopic (w skrocie kingkong) :> dopoki piżon mnie nie zasmucił swoim panelem zasmutatorem ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 ladny zapach z torby - harry pozdrawiam harry - harry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Proponuje wrócić do wątku "Jak usprawnić korzystanie z forum" - Administracja forum.purepc.pl "Szybkie i skuteczne posługiwanie sie wyszukiwarką??" - nowi userzy forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 "jak miec mala klate" reed :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 moze nie z forum ale... "Kocham Woodstock i pojade na niego trabantem" - Rydzyk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 "Jestem najglupszy na swiecie" - dzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 moze nie z forum ale... "Kocham Woodstock i pojade na niego trabantem" - Rydzyk ;] dobre, rzeczywiscie dobre. Kupuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 "niższośc g-forca 4Ti nad serią fx oraz radeonami" -ja :wink: i lukasrz "samochodem bez tjuning nie warto sie pokazywac na mieście" jonas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Jezeli juz wspominamy autora jonasa to jego najwiekszy hit ostatnich miesiecy - "Rower, to tylko jednosladowy pojazd" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ''Sawicki i inwokacja z Raju utraconego po 3 Tequilach i 2 Whiskeyach'' Dla wyjasnienia:mam bardzo slaba glowe:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Bombowo. "Jak zapomnieć o Tweak.pl" - graham "Hodowla milutkich, puszystych szynszyli i świnek morskich dla profesjonalistów" - reed "Brzydzę się zamykaniem topiców, jakkolwiek głupie by nie były" - sgj, Piżą "Tylko hulajnoga", "Dlaczego nie używam komórki" - Kaeres "Zalety niebieskich katod w rowerze" - jonas "Zgodność charakterów" - sailence & jonas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 "Zgodność charakterów" ? :D Z tym chyba się zgodzę :wink: Jonas będziesz na zlocie? Moglibysmy pogadać przy piwku, może znaleźlibyśmy wspólny język, co? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Nein. Znaczy "nein" w sensie "nie będę", a nie "precz" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipi Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 "igraszki z koleżanką" niemowlak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanGąska Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Hmm "Doczytałem do końca" Kapitan Gąska :) " Język staropolski w weekend" - Jonas "Czy nikt mi nie pomoże" - praca zbiorowa "Sto lat samotności" - zbiór esejów nowych userów ----------------- Pozdrawiam wszystkich, wyjątkowo oryginalny wątek , uśmiałem się aż po dziób ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ''Jak to jest byc malym chudym zakompleksionym niewytrenowanym robaczkiem poniewieranym przez spoleczenstwo'' reed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 "Spotkanie z gwiazdą" Gua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 troche nieaktualne już ale... "o wyższosci radeonów nad serią FX" Winter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ''Jak rozladowac napiecie przedmiesiaczkowe w miejscu innym niz tweak.pl'' PL4Y3R-PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 "Wiem o czym piszę" Sawicki ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 "Wiem o czym piszę" Sawicki ;) ;) :))) musze ogladac wiecej bajek i odwiedzic sklep muzyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 "Jak skasować rower" - reed "Jak znienawidzic nektar waginalny" - jonas "Jak sie dogadac" - MeHow & ShEEP "JaKh StFoShYc ChIeKAfFy OpIsH" - JA "Jak Nie Grać W Dooma 3 na full detalach i miec 2 fps" JA "TV KŁAMIE" Sawicki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ""kobieta czy facet - co za roznica" - Sawicki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 "jedno konto na całe życie " graham LPC - wygrałeś :D :D :D dziękuje, dziękuje :twisted: nagrode wybiore sobie pozniej ... jako nagrode wybrałem sobie moj cytacik +podziekowania na 1 stronie najcieńszej ksiazki swiata :twisted: BTW "mam problem "- najżadzszy topic na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...