MortMW Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Witam! Zakupiłem kabelek do swojej nokii (pod COM) i mam problem... U moich czterech kolesi na pc wykrywa moj tel., podczas kiedy u mnie nie...(phone not connected) Wszyscy mamy win xp, kazdy z nas uzywal OPM II 2.1.7. Co śmieszne, u każdego z nich wszystko robiłem dokładnie tak samo i u nich działa, a u mnie nie. Sprawdzałem com - kolega przyniósł stację dokującą od Siemense SL 45 i działała. Spotkal sie ktos kiedys z takim zjawiskiem? Robilem juz reinstalke nawet, format c: bylo (dawno nie robilem porzadku, wiec przy okazji ) i nic. Macie może jakieś pomysły? Byłbym wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 wejdź w sprzęt -> menedżer urządzeń; wejdź na porty, wywal com-y za pomocą "del", potem nic nie robiąc naciśnij na porty prawym i "skanuj w poszukiwaniu zmian" zainstaluje Ci przed chwilą wywalone porty, a w OPM pojawi się Nokia u mnie zadziałało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MortMW Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Dzięki!!! Jestem ogromnie wdzięczny, bo problem spędzał mi sen z powiek... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...