jonas Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Bez zbędnych wstępów - oto Win2000 Pro, dorodny i stabilny jak Gibraltar, bez doinstalowanych Service Packów i IE (domyślnie ma 5.0), z DirectX 9.0. Onże Win2000 przy wyłączaniu prawie zawsze pokazuje obelżywe w treści okienko "Kończenie pracy programu Explorer.exe", ale mimo kłamliwych zapowiedzi nie kończy, tylko się skarży i czeka na przyciśnięcie "Zamknij teraz". Dlaczego? Przy wchodzeniu na onet.pl IE się wiesza (na wp.pl nie ma takich hec), z GG wyprawia jakieś dziwne rzeczy (czasem nie włączy wraz ze startem systemu, czasem jak włączy to nie widać w okienku GG nic poza krzyżykiem do zamykania. GG w wersji 6.0). Warum? Niektóre gry (Settlers 3, Transport Tycoon Deluxe, Quake 2) uruchamiają się normalnie przez pewien czas, ale po kilku, kilkunastu uruchomieniach miast umiłowanej gry wyskakuje perwersyjny komunikat o niedozwolonych operacjach i dzienniku błędów. Pourqoi? Wirusy raczej nie są tu przyczyną, na dwóch kompach są podobne objawy, ale jeden nie jest podłączony do niczego oprócz zasilania. Czy zainstalowanie Service Packa o odpowiednio wysokim numerze i/lub IE 6.0 coś tu pomoże? Do tej pory psułem Win98, ale w 2000 sporo rzeczy stanowi jeszcze pewne novum dla mła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Zainstaluj SP4 i zobacz jak to będzie działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Oprócz SP4 zainstalowałbym jeszcze Mozillę albo Operę ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 ja bym na nowo postawil System i odrazu sp4 + Mozilla, Win2k bez zadnego sp robil mi kiedys ciagle dziwne numery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 A powiedzta wieśniakowi, która wersja owejż Mozilli tudzież Opery jest najmniej bugoidalna, po polsku i da się obsługiwać przez człowieka? A, darmowe to czy płatne-li? A SP4? Mię to na prącie, na onet.pl i tak bym nie wchodził, ale moja Księżniczka jak najbardziej i okropecznie mnie sztorcuje, że się coś wiesza :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 mozilla to firefox lub normalna :) a opera bezpłatna ale z reklamami w tle i windowsupdate stnieje bez paczy windy są "boskie" pozdrawiam wieszcza Tweaka :PP niegodny towarzysz z mroźnej rosijjii :PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Mizilla 1.6 PL - darmowa. SP4 - darmowe ;-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...