Highlander Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Witam, Czy ktos zamawial moze cos z http://www.dangerden.com ? Jesli tak, to chcialbym sie dowiedziec ile sie czeka na przesylke oraz czy chlopaki z DangerDen'a wkladaja fakture do paczki. Bo jak panowie celnicy zobacza fakturke to juz im sie pewnie lampka zapala i clo trzeba placic :x Czy komus oclili przesylki z DangerDen'a? :) I przy okazji, skoro to moj pierwszy post tutaj, wiec pozdrawiam wszystkich serdecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 joł , właśnie się dowiedziałem od kumpla , że cło płaci się od 1000 zł (sprz ęt), także mogom ci naskoczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Tia, tylko tak sie sklada ze ostatnio sciagalem sprzet za jedyne $99 i wlepili mi clo :( przetrzymali mi paczke przez 3 tygodnie i potem stracilem na jej odebranie kolejne 2 dni - latania po jakis chorych urzedach i pocztach. Cla zaplacilem ok 120zl (nie zaplacilem za wypenienie SAD'a na szczescie bo celnicy byli mili), podejrzewam ze wlasnie przez to ze byl "paragon" w paczce. Stad moje pytanie czy w Danger Den wkladaja te papierki :) bo to chyba na podstawie tego wlepiaja clo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...