Skocz do zawartości
Alienwrecker

Zamowilem 2x 512 OCZ 3700EB Platinum

Rekomendowane odpowiedzi

Po dluguch poszukiwaniacz za BH5 i dobrych opiniach zamuwilem 2 kostki tego cuda, bedzie umnie jutro razem z moim p2.8c i abit IC-7max3 i sp-94. Podobno ten ram moze chodzic az na 319mhz na dosyc ok timings.

Co otym myslicie bobry zakup czy nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po dluguch poszukiwaniacz za BH5 i dobrych opiniach zamuwilem 2 kostki tego cuda, bedzie umnie jutro razem z moim p2.8c i abit IC-7max3 i sp-94. Podobno ten ram moze chodzic az na 319mhz na dosyc ok timings.

Co otym myslicie bobry zakup czy nie?

I one są na BH5 ?? :roll:

the 3700EB chips are from Micron

http://www.anandtech.com/memory/showdoc.ht...html?i=2057&p=2

Z aktualnie produkowanych (?) na BH5 są :

OCZ

EL DDR PC3200 Platinium Limited Edition (2-2-2-7) Winbond BH-6

EL DDR PC3500 Platinium Limited Edition (2-2-3-6) Winbond BH-5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ale te pamiątki na 100% nie są na Winbondach bh. Jedyne OCZ jakie są jeszce na nich dostępne to te , o których pisze Yotomo. Sorki, ale jeśli szukałeś Bh-5 to ich nie znalazłeś....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie wiecie przypadkiem na jakich kosciach sa OCZ Enhanced Latency PLATINUM PC-3200 2-2-3-5 ( 2-3-2-5)?? mam z nimi zagwostke, nie wiem czy one sa takie slabe cze to moja plyta, ale dzis bede wiedzial dzieki uprzejmosci jednego pana ze sklepu...

greets

a moze to procek??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi