limal32 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 http://www.mod-works.com/forum_viewtopic.php?10.5450 moja modyfikacja co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 za kolorowo inside :P bleee :) ;) :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Po wszystkiemu już (wycięty otwór w oknie) ale wlot powietrza tuby od proca to bym dał na tylnej ściance obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 "Kolorowe jarmarki..." Mi się nie podoba :) (ale o gustach się nie dyskutuje :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 okno.. ok katody.. ok kolorowe wiatraczki.. ok okragle kable ide.. ok czyli wszystko to, co standardowy mod miec powinien ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 wg mnie wyglada o wiele lepiej z wylaczonym wiatrakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 no wiatrak troche psuje klimat, ale nie jest źle :) dużu plus za uszczelki, ładne kolorki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Dosc solidnie wykonane , podswietlenie ok , uszczelka I klasa tylko jedna rzecz razi strasznie i juz sie tego chyba nie naprawi a mianowicie wlot tuby Strasznie to szpeci , mogles to wrzucic na tyl budy i juz bylo by naprawde fajnie a tak , ten otwor psuje caly wyglad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 racja.. ale porzadek w kablach masz cacy :D btw. z czego jest ta uszczelka? pomalowany plaszcz od kabla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 ja mam pytanko: gdzie dostales taka aluminiwoa tube :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 owinal sprezyne folia sporzywcza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 taka uszczelke widzialem na allegro po 15 zl za metr :lol: :D o wlasnie znalazlem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25520907 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Za ten ordnung w kablach masz OGROMNEGO +. Imponujace! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 dzięki wielkie w odpowiedzi na pytanka to tuba -sklep motoryzacyjny fi 60 50 cm długości koszt 12 zeta jęśli chodzi o tube to on poprostu ma troche za mały kąt załamania na tylna ścianke potrzeba 90 stopni a ona w tak małej budzie sie niewygnie czekam na grill 80 to ten czarny nie bedzie tak szpecił jeśli chodzi o uszczelke to poprostu listewki z mebli kuchennych naklejone na zewnatrz na lączeniu pleksi z bokiem budy w przyszłości zmiana grilla ,pleksi wek bedzie akryl bo poprostu sie nierysuje ,i tuby też wek mam coś nowszego ale to zagadka sprawdze to zapodam a i kable prosta sprawa jest opisana na stronie a koszt to grosze tylko czasochlonne a podpowiedzi i pomysłow to od was nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 dzięki wielkie w odpowiedzi na pytanka to tuba -sklep motoryzacyjny fi 60 50 cm długości koszt 12 zeta chcialem wlasnie cosik takiego zakupic ale o co dokladnie mam pytac ?? nie powiem kolesiowi ze chce tube powietrzna przeciez :D jaka jest bardziej fachowa nazwa tego czegos ?? jakas oslonka or what :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Ja bym pytał o rurę "filtr powietrza-kolektor dolotowy", czy o coś w tym stylu. I jeszcze małe pytanko, jako że taka rura nie jest w środku gładka, czy nie powoduje czasem siakiegoś buczenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Czemu AonSpeed a nie "Kieślowski & Vivaldi", czyli trzy kolory i cztery pory roku? :> Pomysł z tymi kanałami bardzo dobry, wykonaniu też niczewo zarzucić nie można, ale dobór kolorów wygląda nieco randomicznie - tu zielony, tam czerwony, owdzie jakiś fiolet czy też lilaruszd..pę (nawet kikimora się znajdzie, jak dobrze poszukać). Picasso dostałby pewnie wzwodu, ale jakieś to takie wybełtane, śmiem stwierdzić. Fajnie wygląda to lustro czy co tam na dnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 jonas cos tam to faktycznie lustro jak go nazwałem to moja sprawa a kolory są sterowane wyłącznikami więc jak chce to co rusz mam inny ale musiałbym zrobić ze 100 zdjęć aby to pokazać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Mon Dieu, kable też masz sterowane wyłącznikami? :> Ok, bez wygłupów - chodzi mię głównie o ten fioletowy kabul do dysków czy czego tam. Jakby był chociaż niebieski (celem lepszego skomponowania z resztą), już by to moim nieskromnym zdaniem lepiej wyglądało. Czemu taki dałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIOR Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 chcialem wlasnie cosik takiego zakupic ale o co dokladnie mam pytac ?? nie powiem kolesiowi ze chce tube powietrzna przeciez :D jaka jest bardziej fachowa nazwa tego czegos ?? jakas oslonka or what :?: Powiedz że chcesz rure aluminiową, poszukaj w obi w dziale z kominkami jest multum tych rur, w wymiarach fi od 40mm do 300mm :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 jonas-- ten kabelek jest różowy i to orginał epox dołączony razem z płytą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flea Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Bardzo, bardzo fajny mod gratulacje za osiągi i za wygląd tylko mam jedna wade ! :] ten wlot powietrza !! ;] na oknie ! strasznie szpeci zmien to a bendzie super !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 czekam właśnie na duktingmod i na grila 80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 To co, że oryginał i dołączany za frajer? Jak nie pasuje do reszty, to nawet jakby dołączali złote zegarki i tak dalej, i tak bym nie pakował do środka. Nie wszystko co oryginalne i/lub drogie jest kul i czil, n'est pas? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 pany wielkie zmiany coś mi dala krytyka i tu poprawa jeśli chodzi o tunele to przerabiałem to kicha 3 st.mniej to jest nic w porównianiu o hałas teraz konkret zmieniłem standard coler 5200 na vga blu wyciągam o 30 na 50 mhz więcej zaznaczam że te same wiatraki wieją ale ile ciszej padł mi hp 720 jutro mam nowy to zapodam foty olympus czy jakoś tak mi wyruwa włosy narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 jezusie... cos ty mial w szkole za interpunkcje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 jezusie... cos ty mial w szkole za interpunkcje???a to co dyktando z poskiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 nom fajno fajno :-) ale rura szpeci :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 już niema rury a efekty te same i ciszej czekam na aparat to fotki zapodam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek_sz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 jakieś ładne WC by tam pasowało z kolorowymi przewodami lub płynem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...