Skocz do zawartości
limal32

AonSpeed

Rekomendowane odpowiedzi

Dosc solidnie wykonane , podswietlenie ok , uszczelka I klasa tylko jedna rzecz razi strasznie i juz sie tego chyba nie naprawi a mianowicie wlot tuby

Dołączona grafika

Strasznie to szpeci , mogles to wrzucic na tyl budy i juz bylo by naprawde fajnie a tak , ten otwor psuje caly wyglad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki wielkie

w odpowiedzi na pytanka to tuba -sklep motoryzacyjny fi 60 50 cm długości koszt 12 zeta jęśli chodzi o tube to on poprostu ma troche za mały kąt załamania na tylna ścianke potrzeba 90 stopni a ona w tak małej budzie sie niewygnie czekam na grill 80 to ten czarny nie bedzie tak szpecił jeśli chodzi o uszczelke to poprostu listewki z mebli kuchennych naklejone na zewnatrz na lączeniu pleksi z bokiem budy

w przyszłości zmiana grilla ,pleksi wek bedzie akryl bo poprostu sie nierysuje ,i tuby też wek mam coś nowszego ale to zagadka sprawdze to zapodam a i kable prosta sprawa jest opisana na stronie a koszt to grosze tylko czasochlonne

a podpowiedzi i pomysłow to od was nic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki wielkie 

w odpowiedzi na pytanka to tuba -sklep motoryzacyjny fi 60 50 cm długości koszt 12 zeta

chcialem wlasnie cosik takiego zakupic ale o co dokladnie mam pytac ??

nie powiem kolesiowi ze chce tube powietrzna przeciez :D

jaka jest bardziej fachowa nazwa tego czegos ?? jakas oslonka or what :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym pytał o rurę "filtr powietrza-kolektor dolotowy", czy o coś w tym stylu. I jeszcze małe pytanko, jako że taka rura nie jest w środku gładka, czy nie powoduje czasem siakiegoś buczenia ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu AonSpeed a nie "Kieślowski & Vivaldi", czyli trzy kolory i cztery pory roku? :>

Pomysł z tymi kanałami bardzo dobry, wykonaniu też niczewo zarzucić nie można, ale dobór kolorów wygląda nieco randomicznie - tu zielony, tam czerwony, owdzie jakiś fiolet czy też lilaruszd..pę (nawet kikimora się znajdzie, jak dobrze poszukać). Picasso dostałby pewnie wzwodu, ale jakieś to takie wybełtane, śmiem stwierdzić.

Fajnie wygląda to lustro czy co tam na dnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mon Dieu, kable też masz sterowane wyłącznikami? :>

Ok, bez wygłupów - chodzi mię głównie o ten fioletowy kabul do dysków czy czego tam. Jakby był chociaż niebieski (celem lepszego skomponowania z resztą), już by to moim nieskromnym zdaniem lepiej wyglądało. Czemu taki dałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcialem wlasnie cosik takiego zakupic ale o co dokladnie mam pytac ??

nie powiem kolesiowi ze chce tube powietrzna przeciez :D

jaka jest bardziej fachowa nazwa tego czegos ?? jakas oslonka or what :?:

Powiedz że chcesz rure aluminiową, poszukaj w obi w dziale z kominkami jest multum tych rur, w wymiarach fi od 40mm do 300mm :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co, że oryginał i dołączany za frajer? Jak nie pasuje do reszty, to nawet jakby dołączali złote zegarki i tak dalej, i tak bym nie pakował do środka. Nie wszystko co oryginalne i/lub drogie jest kul i czil, n'est pas? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pany wielkie zmiany coś mi dala krytyka i tu poprawa jeśli chodzi o tunele to przerabiałem to kicha 3 st.mniej to jest nic w porównianiu o hałas teraz konkret zmieniłem standard coler 5200 na vga blu wyciągam o 30 na 50 mhz więcej zaznaczam że te same wiatraki wieją ale ile ciszej

padł mi hp 720 jutro mam nowy to zapodam foty olympus czy jakoś tak mi wyruwa włosy

narka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi