piotrek_zet Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 moj Barton 2500+ nie-mobajl :twisted: jako wskazowka - patrzcie na woltaż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 moj Barton 2500+ nie-mobajl :twisted: jako wskazowka - patrzcie na woltaż i to ma być ta rewelacja ?? Jak by nominał robił na 1,2V to coś - tak to wiele bartków potrafi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Hmm, dlaczego tak a nie inaczej :) U mnie na 1.5 i 200x11 sypie błędami w prime :) piotrek_zet, to jest full stabile, czy dalej ida błędy? :) Fajne masz napięcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 ful stable, nie sprawdzalem ile maksymalnie wyciagnie przy takim vcore ale na 7*100 jest rock solid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 jaki jest sens zjazdu na 700 MHz :?: już 1700+ JIUHB DLT3C szły na 1GHz przy 1-1.2V albo pełne 1700+ przy 1.4V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 na DLT3C 1800+ robie 8x200 na 1,25 1600mhz a 7.5x200 na 1,2v 1500mhz (czyli tylko 33mhz mniej niz nominał) co ty na to? to co pokazuejsz to zadna rewelacja .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Łaaaaał... rozumiem jakby robił na tym 1,2V prędkość fabryczną... ale 700MHz? proc z podpisu - nominał@1,05V... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 michasiek juz gdzies wczesniej widzialem twoje posty .. podpis robi wrazenie na 1700+ 2,7ghz!! 8O jakis screenik masz tego? toz to jak mobile chodzi ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 wlasciwie macie racje, tylko mnie to troszke zdziwiło, a poza tym te 700mhz to nie jest max, pierwsza wartosc jaka zarzucilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 wlasciwie macie racje, tylko mnie to troszke zdziwiłoczemu .. przeca jest OVERclocking i UNDERclocking :> na 1v to proc moze na minimalnym nawiewie chodizc albo i bez :) jak ktos chce ciszy to moze ja w ten sposob uzyskac a i zasiłka nie dostaje nic pod du.pie wiec sie nie grzeje/nie chalasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 wlasnie w zwiazku z tym przeszlo mi przez mysli sciągniecie wiatraka z proca, ale z drugiej strony straty w wydajnosci sa za duze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Ale oso chodzi ?? Koleś sie rajcuje ze puścił proca na 700 ??? Co z tego ze ma napięcie 1,2 ?? Ale Fajnie mam Ferrari i jade 1,5 km/h na godzine na jedynce ..ale Super ........ :?: :?: :?: :?: :?: :?: To jakaś abstrakcja dla mnie .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 O to chodzi ze te ferrari zre ci wtedy 5l/100km a nie 50l... 1,2v, to z tego ze mniej zre i mniej sie grzeje i mozna zmniejszyc nawiew i chalas no i pobor pradu. juz kumasz? jak nie to moge kontynuowac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Ale oso chodzi ?? Koleś sie rajcuje ze puścił proca na 700 ??? Co z tego ze ma napięcie 1,2 ?? Ale Fajnie mam Ferrari i jade 1,5 km/h na godzine na jedynce ..ale Super ........ :?: :?: :?: :?: :?: :?: To jakaś abstrakcja dla mnie .......... no to po twoim językiem :D mam mobila i w nocy jak drę plikownie spowolnienie i cisza totalna mam ferrari normalnie jadę 200km/h ale ida laski zwalniam do 1,5km/h :) (<-- przykład nie lubie "blachar" i nie mam ferrari :P) jednak pewnien sens spowalniania jest - po co ci np 2ghz przy nocnym darciu plików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Ok ..... Fragment ... o zwalnianiu przy laskach mnie oświecił ..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Dzieki.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Ok ..... Fragment ... o zwalnianiu przy laskach mnie oświecił ..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Dzieki.... :wink: nie ma problema :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...