Skocz do zawartości
KRECIO

Jaki system?Czekam na opinie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Win98 byl dobry 4 lata temu teraz juz powoli robi sie dziadkiem i nikt na to nic nie poradzi

A niby w czym jest dziadkiem :?: I co to przeszkadza, czy nie można na nim uruchamiać jaki programów, pisać teksty, przeglšdać internet, słuchac muzyki, oglšdać filmy, etc :?: Nie zabardzo wiem o co Ci chodzi, to że ma numerek 98 a nie 2002 :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pare wyjasnien:

-XP jest na jadrze win 2k wiec mniejwiecej pod wzgledem stabilnosci sa podobne

-jak ktos nie umie skonfigurowac (ktos tu pisal ze system XP jest dla dzieci) to powinnien sobie darowac systemy typu Linux etc...

-Win98 byl dobry 4 lata temu teraz juz powoli robi sie dziadkiem i nikt na to nic nie poradzi

Zgadzam sie zupelnosci.

Z tym cukierkowym wygladem XP to jest wielka bujda, nie potraficie sobie zmienic wygladu w ustawieniach ? Albo proponuje sciagnac sobie StyleXP, mozna sobie zajebisty wyglad dzieki temu programikowi, naprawde polecam. A oto kilka moich pieknych kompozycji.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KRECIO  zapraszam na moja stronke, wejdz sobie do dzialu o WINXP i tam masz programy ktore sa nie zbedne do XP, miedzy innymi pozwola ci wylaczyc autostart.pzdr

Dzieki za cynk o stronie a moze wiesz jeszcze dlaczego ten <span style="color:red;">[ciach!]</span>lony XP nie chce zapisac mi chasla do neta musze non stop wpisywac od nowa mimo ze klikam aby zapamiental haslo!!!!!

Acha i jak sie nazywa ten program o ktorym mowisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pare wyjasnien:

-jak ktos nie umie skonfigurowac (ktos tu pisal ze system XP jest dla dzieci) to powinnien sobie darowac systemy typu Linux etc...

-Win98 byl dobry 4 lata temu teraz juz powoli robi sie dziadkiem i nikt na to nic nie poradzi

Zgadzam sie zupelnosci.

Z tym cukierkowym wygladem XP to jest wielka bujda, nie potraficie sobie zmienic wygladu w ustawieniach ? Albo proponuje sciagnac sobie StyleXP, mozna sobie zajebisty wyglad dzieki temu programikowi, naprawde polecam. A oto kilka moich pieknych kompozycji.

Moje pytanie jest proste: skad bierzesz te STYLE?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra mam juz XP Pro ale moze niech ktos mi powie jak tu zgasic Autostart dla CD? bo ja nie moge! gasze go w moim komputerze we wlasciwosciach cd a on i tak sie zawsze wlaczy lesli na plycie jest jakis instalator :)

zaszalales:) XP na 128 ramu :) bedzie JAZZZZZZDAAAAAAA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zakoncze tak... miałem XPprof... 98... 98SE...ME... i znow XP... ale wybrałem W2k... jest wg. bardziej stabilny od XP pomimo takiego samego jądra... Absolutnie niewieszalny... XP mi sie kilka razy powiesił... Tylko jedno mi sie w W2k nie spodobało... jak go pierwszy raz zainstalowałem... i instalnąłem mu daemon tool'a to juz go nie uruchomiłem... brakło mu przerwan (o zgrozo jak moze braknąć windzie przerwań).... i nic nie pomagało... tylko full reinstall... teraz go mam i działa miodzio... długo sie uruchamia ale jest wg. najlepszym systemem... oczywiscie nie licząc Linux'a (mam redhata 7.2)... A zna ktos jakies stronki związane z Lindowsem? Jest juz jakas wersja stabilna, przetestowana itp?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pare wyjasnien:

Zgadzam sie zupelnosci.

Cóż, to kwesta gustu, ale mnie się one w ogóle nie podobają :) Ja tam mam szary pasek na dole, czarne tło i szary "Start", a jak widzę to menu w 100 odcieniach błękitu to mam odruch wymiotny :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sranie w banie." win 2000 skala , stabilny itp ... XP SHIT.jak mialem ECS'a to na kazdym z tych systemow robilem zwisy,bluescreeny,zwisy pod DOS'em :) ECS + WIN XP = MASAKRA :) :lol:  :lol:  8)

:mrgreen: :mrgreen: mimo wszystko polecam win2k sp2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sranie w banie." win 2000 skala , stabilny itp ... XP SHIT.jak mialem ECS'a to na kazdym z tych systemow robilem zwisy,bluescreeny,zwisy pod DOS'em :) ECS + WIN XP = MASAKRA :) :lol:  :lol:  8)

:mrgreen: :mrgreen: mimo wszystko polecam win2k sp2

ale ja MIMO WSZYSTKO nei skorzystam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krecio ostatnio testowalem XP i celka 1.0A@1.7 (na wodnym) otworzylem:

2 filmy

winamp

q3 czy cos w tym stylu

80 stron www (netcaptor)

klient poczty

UD

gadu gadu

AIM

DC++

firewall  

norton antivirus

i chyba cos jeszcze  

wszsytko otwieralem jak najszybciej sie da

wynik

ZERO ZWIECH

ciagle sie przelaczalem za pomoca ALT+TAB

nic nie padlo

XP rulez

Tez odkrycie, stare NT4.0 zapewnia taki komfort pracy przy znacznie mniejszych wymaganiach sprzetowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi