Galago De Codi Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Ja mam pytanie do was. Myślałem dość długo czy inwestować w panel, zrobić go czy dac sobie spox... I doszłem do wniosku ze panel dla nie jest bez sensu. I tak ustawiłbym wszystko na LO by było cicho... i dał tyle wiatraków by było chłodno. Jestem po wymianie wszystkich wiatraków na 80x80... i zwolnieniu ich zalamanowymi regulatorami... Poaprzylepiałem je gdzies w obudowie i zaponiałem... Ale wracając do pytania.. jak czesto dotykacie te panele? Jak czesto korygujecie obroty wentyli? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Ja zmieniam nawet czesto, mam Sunbeama i bawie sie tym nawet 2-3 razy dziennie. Lecz sa takie dni, ze przez tydzien nic nie zmieniam... pozatym ja mam wc wiec i tak wiatraczki chodza <7V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Wiesz... jesli Twoj komp chodzi 24 godziny na dobe, to wtedy raczej bedziesz czesciej go uzywal - wiadomo ze na spanie zmniejszasz obroty :D. Ale jesli nie chodzi on non stop, to moze kup sobie przejsciowke zalmana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 ja musze w nich mieszac zawsze jak chce wlaczyc jakas gierke.. czyli z raz dziennie minimum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Ja planuje sobie taki panel zbudować z tego względu, że chcę sterować w takich chwilach: Podczas grania obroty max, podczas windy obroty np 7V-9V, a w nocy minimum, tudzież całkowite wyłączenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 U mnie ustawenia zmieniają się w zależności od godziny (dzień/noc) i pory roku (lato/zima). Jednak jeśli Wawrzol skończy swój projekt i będzie go sprzedawał to wszystko będzie śmigać automatycznie w zależności od temperatury :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...