Abram Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Mam maly problem z tym programem... nie chodzi pod WinXP. Jezeli ktos wie jak mam go uruchomic w XPku to bardzo prosze o pomoc bo jutro mam z tego egzamin i chcialem sobie pocwiczyc :P Najpierw wyskakuje takie cos: pozniej takie cos A na koniec cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Tryb zgodności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Niestety to nie kwestia zgodnosci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Nie ma na stronie producenta zadnych aktualizacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Tu nie chodzi o system, tylko o to, ze masz nielegalny soft i nie masz prawidlowej licencji. AutoCAD02 bezproblemowo chodzi na XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 A i owszem,sam mam i bez problemów chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 hmmm.. ciekawe.. to czemu ta "kopia zapasowa" dziala pod win 98? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...