Skocz do zawartości
Szczur_ek

twinmos, geil czy moze elixir?!? ddr 400

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanko kupuje kompa i mam troche kasy na ramy, koledzy z innego dzialu ( :) ) powiedzili ze do plyty abit nf7(2.0) i bartona 2500+ twin mos bedzie git, widzialem je za 230 zeta a widzialem tez za 298 geil'a 256/400... moge te 60 dych z wiekszym trudem uzbierac i dac wiecej ale czy jest sens?!? widzialem screeny ładniejsza są geil'a heheehe

tez za okolo 350 widzialem 512 elixira na 400, kture są najlepsze i najbardziej sie oplaca jesli mozecie to podpowiedzcie prosze...

dzieki z góry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazlem fajną oferty...http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25352516 Twin mosy 256, wezme jedną kosc, lecz mam pytanie jak bede chcial za 2 miechy dokupic nastepną kość 256 Twin Mosa to czy one nie bedą sie gryzly?!? :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mogą się gryźć ale nie muszą

Jeśli będziesz nabywał w sklepie (takim z żywym sprzedawcą :D) to najlepiej zrobisz dogadując się ze sprzedawcą, weźmiesz pamięci na próbę, przetestujesz (czy chodzą w dualu, czy się kręca, czy nie mają błędów) i w razie czego oddasz / wymienisz na inne.

No chyba że będziesz znowu nabywał na allegro ... tam to różnie bywa ... piszą oryginalne twinmosy, a pudelka ni plomby (na pudełku :D) nie uwidzisz :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja stane w obronie geilli mam 2 kosci ddr 400 cl 2,5 po podniesieniu napiecia na 2,8 udało mi sie ustawic 2,2,3,11 przy fsb 400 w dualu moim zdaniem to niezły wymik no ale niech sie wypowiedzą inni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi