Szczur_ek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 mam pytanko kupuje kompa i mam troche kasy na ramy, koledzy z innego dzialu ( :) ) powiedzili ze do plyty abit nf7(2.0) i bartona 2500+ twin mos bedzie git, widzialem je za 230 zeta a widzialem tez za 298 geil'a 256/400... moge te 60 dych z wiekszym trudem uzbierac i dac wiecej ale czy jest sens?!? widzialem screeny ładniejsza są geil'a heheehe tez za okolo 350 widzialem 512 elixira na 400, kture są najlepsze i najbardziej sie oplaca jesli mozecie to podpowiedzcie prosze... dzieki z góry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Mam te geile i są spoko jak na zwykłe pamieci, przynajmniej nie ma problemu z ddr400:) jak to bywało na tych twinmosach :P Ładnie wyglądają, to fakt :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 elixira omijaj łukiem, twinmos kiedyś robił dobre ramy, teraz moze trafic ci się lipa.Gaila też bym nie brał bo się cienko kręcą, ładnie wyglądają.Ile masz kasy? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczur_ek Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 no max 300 zł narazie...a za pare miechuw bede mial nastepne 300 miechuw ale nie moge czekac wiec musze teraz kupic 256, a potem dokupie nastepne 256... ale wlasnie jakie...geil sie słabo kręci??! hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 http://sirius.pl/art.php?id=150&typ=test&aid=118 przeczytaj sobje tą recenzie, geile nienajlepiej sie podkręcają. Ja bym polecił pamieci twinMosa, albo Ocza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario9119 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Swego czasu mialem TwinMosa 256 Mb 333Mhz i sprawowal sie na medal(chodzi mi glownie o OC), nie wiem jak jest z 400...podobno wszystko zalezy od partii (???) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczur_ek Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 ...hhehe po przeczytaniu tego artykulu geile odpadają, kupie twinmosy, tylko czy twistery czy normalne, jakos hardcorowo zarzynac kompa nie chce ale sredni overclocking by sie przydal... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 poszukaj zwyklych twin'ow PC3700 (466MHz),bardzo fajne pamieci i tansze od Twisterow (tylko juz teraz trudno dostepne niestety) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczur_ek Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 znalazlem fajną oferty...http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25352516 Twin mosy 256, wezme jedną kosc, lecz mam pytanie jak bede chcial za 2 miechy dokupic nastepną kość 256 Twin Mosa to czy one nie bedą sie gryzly?!? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulima Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 mogą się gryźć ale nie muszą Jeśli będziesz nabywał w sklepie (takim z żywym sprzedawcą :D) to najlepiej zrobisz dogadując się ze sprzedawcą, weźmiesz pamięci na próbę, przetestujesz (czy chodzą w dualu, czy się kręca, czy nie mają błędów) i w razie czego oddasz / wymienisz na inne. No chyba że będziesz znowu nabywał na allegro ... tam to różnie bywa ... piszą oryginalne twinmosy, a pudelka ni plomby (na pudełku :D) nie uwidzisz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczur_ek Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 no dzieki ale zamuwilem 512 juz tego twi n mosa...dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ja stane w obronie geilli mam 2 kosci ddr 400 cl 2,5 po podniesieniu napiecia na 2,8 udało mi sie ustawic 2,2,3,11 przy fsb 400 w dualu moim zdaniem to niezły wymik no ale niech sie wypowiedzą inni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...