Marceli Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Pytanie takie jak w temacie. Bo nie wiem czy kupic tego athlona w wersji box czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> normalnie oem + Spire WhisperRock IV . Cena wyjdzie mi taka sama. Ogolnie chodzi mi o jego wydajnosc i glosnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Na Twoim miejscu wybralbym opcje druga. Spire jest na pewno cichszy od boxowego... inaczej byc nie moze ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Ja też byłbym za opcją nr 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Wentylator jest do du*y... chyba najgorszy jaki w zyciu widzialem i uzywalem ! Ale box ma 3 lata gwarancji ! ja wzialem wlasnie dlatego boxa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 wiecie ile wersji wentyli jest w boxach? w AMD-kowych (plastik) sa ze 3 rodzaje. w Actionowych (karton) t ojuz w zaleznosci co dystrybutor wrzuci - co najmniej kilka mozliwosci. I wcale boxowy nie musi byc glosniejszy od spire - sa i modele ciche (w niektorych plastikach). ja bardziej od spire polecalbym Glacialtech igloo 2470 light - cichszy i ma lepszy docisk od spire, a do tego tanszy - 36zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Ja tam jade na box i nie narzekam :!: Ale to nigdy nie wiadomo bo czasem trafi ci sie slabsza sztuka i pojakims czasie moze chalasowac ale ja bylbym za box-em :!: tylko na poczatek zmienilbym paste bo ta z serwisow to jest do d... jak dasz jakas lepsza to gwarantuje ze bedzie gucio :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...