houk74 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Posiadam płytę główna Abit AN7 pamięc Ram 2x 256 Kingston DDr 400 chcę zwiekszyć częstotliwośc procka do 200 Mhz aby pracował sychronicznie z pamiecia, w tym celu obnizyłem mnoznik do 10 x i zwiekszyłem częstotliwosc do 200 Mhz ale lipa kompa nie dał rady trzyba było zworką bios pyknąc. Chciałem sie dowiedziec czy jest jakas mozliwosc aby pracował procek sychronicznie z pamięcia prosze o odpowiedz. Dziekuje. :( W razie co e-mail: contact74@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielpiter Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Może spróbuj stopniowo zwiększać FSB no i napięcie na porcku zwiększ :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 sprobuj zwiekszyc Vcore i lec z magistrala powoli do gory :!: A jak chcesz tak koniecznie miec synchroniczna prace to zwolnij ram :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziulek Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 w biosie w softmenu zmień cpuinterface na enable (to na początek) . masz jakies GG bo mam pare pytanek do mobo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...