erni24 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Mam zamiar założyć neo.Zastanawiam się nad routerem z TPSA ETHERNET SWITCH - ST510 router-switch.Bardzo bym prosił uzytkownków korzystajacych z tego routera o opinie jak sie sprawuje i czy warto i czy nie ma z nim zadnych problemow instalacyjnych jak i z pozniejszym uzytkowaniem. Z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tenten Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Ja mam taki od lutego i jak narazie żadnych problemów, nie zawiesza się , chodzi non stop. Nie ma może za dużo bajerów, ale mi odpowiada 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 tenten: powiedz co on posiada :] i jak wyglada zakladanie neo przez niego (tzn jak uzyskales id, pin, login, haslo), bo tego jakos nie mozna znalezc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 id i pin to uzyskujesz z b.o.k. a login i haslo ze stronki tepsy logujac sie jako rejestracja@neostrada.pl Wszystko apropo konfiguracji mozna znalezc TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tenten Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 jest tak jak mówi pit , a konfigurację ustawić można windowsowym wizardem (to chyba przez to upnp ) , albo przez telnet . a co posiada to chyba standard : dns, dhcp , switch, nat, pat, firewall, snmp, system log , tryb bridge , konfiguracja przez www itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smilee Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 A mozna w tym routerze podzelic transfer ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...