Liptonti Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 szukam tej wersji winampa no ostatecznie 2,99 ma ktos wie skąd ściagnać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Znalazlem na kompakcie. Wersja z U2 :D zraz wrzuce na ftpa i dam adres :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 :) a jaka wersja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Echhh zanim mi sie uploaduje :/ http://mp3.musichall.cz/download/players/ znalazlem fajna stronke z playerami :D stamtad sciagniesz :) _____________ edit... wersja 2.666 U2 Mam jeszcze pare wczesniejszych i pozniejszych, wlacznie z 5.0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 http://pliki.onet.pl/index.html?typ=sim&py...=wszystkiepliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 coś ta szukajka onetowska jakas taka dupna "Nie znaleziono żadnych plików" [M]aRoo dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 a dlaczego akurat 2.666 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 a dlaczego akurat 2.666 :?:Koledze sie widoczenie 3 szótski podobają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 winampy z serii 2.xx najlepsze, osobiscie polecam wlasnie 2.9x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 hmm wersja 3 i 5 wydaje mi sie skopana a ze jestem d u p a i nie potrafie skonfigurowac girdera z foobarem wiec na winampa sie tymczasowo przesiadam a skoro juz winamp to jakas hmm kultowa wersja... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 ja uzywam czasem 2.9x a czasem 5.03 lite (najubozszy=najlepszy) zelzy ktory pierwszy znajde podczas reinstalki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Ja uzywam 5.xx. Czasem się czegoś z netu posłucha, czasem jakies mp3, avi, a tak to głównie w winampie oglądam TV z karty tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Przekonalem sie co do wersji 5.xx. Nie sprawia zadnych problemow. http://pliki.onet.pl/index.html?typ=sim&py...=wszystkiepliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 oki juz skonfigurowałem foobara z girderem JESTEM GENIALNY ale tylko troszke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 buahahaha 666 ! :twisted: :twisted: :twisted: ciekawe czy mayhem bedzie lepiej brzmial :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 3.x -shit 2.x rulez 5.x rulezz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 mayhem może nie ale Cradle Of Filth na pewno !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 5.3 - baardzo ładne skiny :) Baardzo ładny player... Winamp rulezzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 hehe chyba wiem po co koledze winamp 2.666 - popatrzcie na podpis - duron 600@666 ;) sam kiedys takiego mialem i sie chwalilem przed qmplami ;) a jak chcesz skonfigurowac foobara, to na forum jest topic o tym, a wszystko ladnie zebrane jest na stronie http://www.republika.pl/chris_gd/foobar.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...