Janusz_K Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Witam. Wiem ze jest topik o tej plycie w ktorym jest prawdopodobnie wszystko ale ja juz nie mam sil czytac tylu stron zeby znalesc... No wlasnie. Mam ustawionego proca na magistrali 200 i pamieci jak bym nie ustawil inaczej niz 1:1 to komp nie startuje. Mam twinmos'y 400 a chodza na 200. Co jest, o czyms zapomnialem?? Pomozcie plizzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 moze zasilka za slaba ?? u mnie sie przy duzej ilosci obliczen wywala przy 11x200, ale zasilka to kodeshit ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Witam. Wiem ze jest topik o tej plycie w ktorym jest prawdopodobnie wszystko ale ja juz nie mam sil czytac tylu stron zeby znalesc... No wlasnie. Mam ustawionego proca na magistrali 200 i pamieci jak bym nie ustawil inaczej niz 1:1 to komp nie startuje. Mam twinmos'y 400 a chodza na 200. Co jest, o czyms zapomnialem?? Pomozcie plizzz no tak maja chodzic ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 przecież ddry maja 2xmagistrale.. a 2x200 jest własnie 400 nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi... chcesz zeby Ci ramy @800 poszły ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...