Sandmanmetallica Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Witam wszystkich zainteresowanych tematem, poniżej znaduje sie link do zdjęć dość ciekawej obudowy w stylu half life'a . Mile widziane kometarze, dzięki którym bedzie można ocenić jak bardzo warto tworzyć swe własne niepowtarzalne pudła-obudowy. Zarazem przedstawione jest w sposób obrazkowy jak można takie cudo stowrzyć . Całosć zdjęc znajduje sie na : http://members.home.nl/gis/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 bylo 4 razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandmanmetallica Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Heeh to w takim razie jest 5 i bedziemy bic rekord w tym , ale btw. nie miałem zielonego pojecia że juz sie ten temat przewinął :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Mniejsza o moda ale mam problem :? Co kierowalo toba zakladajac ten temat :?: :!: Moze SATAN zawladna twoim umyslem i podsunal ci ow pomysl na jakze inspirujacy watek :twisted: aaa i co miales na mysli piszac to zdanie: Mile widziane kometarze, dzięki którym bedzie można ocenić jak bardzo warto tworzyć swe własne niepowtarzalne pudła-obudowy. bo tak sie od dobrych 5 min w nie zaglebiam i jestem w kropce 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 ja tez :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandmanmetallica Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Chodziło mi o to czy jest jakis sens według was oczywiscie aby tworzyc takie dzieła :) . Oczywiscie każdy ma swoje zdanie wiec ja tu niczego nie narzucam btw. :twisted: AVE SATAN :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 wiadac ze "amator" bez obrazy chyba kazdy chcialby miec takie cos albo inne dzielo na biurku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Było, było było, wystarczyło rozejrzeć się po forum bo ta buda jest w trochę niżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...