5M@I_3[ Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 lux lux modzio... respekt :D sam bym chciał cos takiego osiagnac, ale narazie zatrzymalem sie na WC :/ poza tym musze kupic nowa bude i wiecej oswietlenia, pomalowac ja, zmodowac troche itd... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 nom jestem z niej zadowolony ale odrazu przestroga nie wylaczajcie jej bo znow na jakis czas zacznie dudnic troszke :P mnie sie niechcacy wylaczyla i znow pewnie ze dwa dni turkotku nim ucichnie ale jak ucicha to naprawde spie z glowa przy kompie i jej prawie nie slysze spokojnie mnie usypia :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 hehehe, ja wlasnie zamowilem sobie Hydora L-30 i licytuje blok Uriela 2 Deluxe... :D W urielu sa dziurki na LEDy... :) tylko pytanie jaki ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> waz, slyszalem ze w praktikerze maja dobre ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 kupujesz tego co właćnie jest na allegro tego z szybkozłączkami :? Tego hydora L30 co był na allegro za 140zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 hehehe, ja wlasnie zamowilem sobie Hydora L-30 SKĄD?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Mi się wydaje że kupił go na allegro gość wystawił aukcję ok. godz 24 i zadałem mu pytanie i chciałem kupić a tu ktoś mi sprzątnoł z przed nosa :evil: no tródno się mówi a może to nie ty kupiłeś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 nom jestem z niej zadowolony ale odrazu przestroga nie wylaczajcie jej bo znow na jakis czas zacznie dudnic troszke :P mnie sie niechcacy wylaczyla i znow pewnie ze dwa dni turkotku nim ucichnie ale jak ucicha to naprawde spie z glowa przy kompie i jej prawie nie slysze spokojnie mnie usypia :-)tzn ze jedziesz 24/7 z nia :?: sopx 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Hydora zamowilem z 4-max.pl - jutro maja dostawe !!! PS Uriel z allegro z szybko złączkami, co w nim złego? jest lux... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 nom jestem z niej zadowolony ale odrazu przestroga nie wylaczajcie jej bo znow na jakis czas zacznie dudnic troszke :P mnie sie niechcacy wylaczyla i znow pewnie ze dwa dni turkotku nim ucichnie ale jak ucicha to naprawde spie z glowa przy kompie i jej prawie nie slysze spokojnie mnie usypia :-)tzn ze jedziesz 24/7 z nia :?: sopx 8) JAde :P chyba jej to nie zaszkodzi :) a nawte gdyby poleci na gwarancji i juz :P , ale naprawde znow powoli ucicha :P , musze jeszce odpowietrzyc troche uklad bo pelno bobli w pojemniku 5'25 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 bladzio, gdzie kupiłeś węże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 W obi w wawie , ale widzialem takie tez w castoramie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Hydora zamowilem z 4-max.pl - jutro maja dostawe !!! PS Uriel z allegro z szybko złączkami, co w nim złego? jest lux... :) a ja wczoraj rozmaiwalem i jeszcze ponoc nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 musze ostudzic ogolne podjaranie sie wszystkich... dzisiaj napisali mi ze bedzie w polowie miesiaca. bede koorwa czekal tylko na pompke !!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 hahah juz nie chce mi sie was zalamywac ale :P ja dostalem poltora miesiaca temu mail ze na pewno beda te pompki w polowie lub juz nawet na poczatku MAJA !! :) oni kreca kota ogonem , dlatego nie czekalem i kupilem OR :) i jestem zadowolony P.S Dzis mialem mala powodz w kompie poljemnik w zatoce 5,25 okazal sie byc nie do konca lux szczelny , szybkie spompowanie wody w reku kropelka i silikon i teraz lux :) juz nic nie cieknie , to niebyla jakas straszna pomodz ale jak palcem po zlaczu przjechalem to mokry był . ale za to zawod przzylem po spuszczeniu wody troche nie cala calej mi sie nie chcialo wypompowywac , oczom moim ukazal sie nie zbyt mily widok zaczyna sie robic bialy nalot :/ nie jest tego duzo ale to pewnie poczatki , CO Mozna z tym szjastwiem zrobic narazie dolalem okolo szklanki spirytusu i woda sie wrecz zagotowala :) w ukladzie , teraz jest delikatnie metniejsza niz byla co zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 bladzio - jaki typ monitora? Samsung 171P 17"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Niewiarygodne, nie mam się do czego przyczepić :> Serio, nawet z tymi tam świecidełkami bardzo ładnie wygląda. Ufnyś w siłę tych plastikowych opasek na wężach? Jo bych jednak chamskie metalowe obejmy skręcane plebejską śrubką tam prawda tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 OT: wow a juz myslalem ze nie dozyje chwili zeby jonas stwierdzil ze nie ma sie do czego przyczepic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Niewiarygodne, nie mam się do czego przyczepić :> Serio, nawet z tymi tam świecidełkami bardzo ładnie wygląda. Ufnyś w siłę tych plastikowych opasek na wężach? Jo bych jednak chamskie metalowe obejmy skręcane plebejską śrubką tam prawda tego. To czego soe nie moglem spodziewac sie spelnilo jonasowi sie podoba :D nawet nie wiesz jakie to budujace :P az sie chce takie rzeczy robic :P To teraz powieccie co mozna by z tym nalotem bialym zrobic bo nie chce zeby to sie rozprzetrzenialo i robuilo takie ze weze bede mial biale :/ jeszcze jedna rzecz nad ktora sie zastanwiam jest taka czy nie lwpiej by bylo jak bym dal zamiast zielonego uv dye lite dal niebieski :?? sam juz nie wiem caly czas bym cos jeszce robil :P i jeszcze jedno :D czy pompce sie nic nie stanie jak bedzie praacowala 24/7 h ?? bo ucichla znow a jak ja pewnie wylacze i wlacze bedzie traktorek znow :P a tak jest cihco jak myszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Krótko żyjesz, mało wiesz :> A właściwie purkła chłodnica (wiem, że to nagrzewnica, ale tu pracuje jako chłodnica, n'est pas?) nie jest zintegrowana z resztą komputra? Przeoczyłem jakąś istotną informację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 OT: wow a juz myslalem ze nie dozyje chwili zeby jonas stwierdzil ze nie ma sie do czego przyczepic :)nie ma co też myślałem że tego nie doczekam :D uczcijmy tę chwile minutą ciszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 niestety nie jest narazie :P , nadal nikt nie pomogl co zrbic z nalotem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 niestety nie jest narazie :P , nadal nikt nie pomogl co zrbic z nalotem ??a co tam masz wlane oprocz wody demineralizowanej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 sporo spirytu :) ale domyslam sie ze to z chlodnicy widocznie mimo moich wczesnijeszych sprawdzan nie dostatecznie zostala chemikaliami potraktowana w srodku , bo widac tez kilka paprochow w wodzie takich malutkich :/ bedzie trzeba pewnie rozebrac za jakis cczas i wyczyscic , powymieniac weze :/ bo sam spiryt tego nie strawi chyba ze powiecie mi jakis zloty srodek dolac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 sporo spirytu :) ale domyslam sie ze to z chlodnicy widocznie mimo moich wczesnijeszych sprawdzan nie dostatecznie zostala chemikaliami potraktowana w srodku , bo widac tez kilka paprochow w wodzie takich malutkich :/ bedzie trzeba pewnie rozebrac za jakis cczas i wyczyscic , powymieniac weze :/ bo sam spiryt tego nie strawi chyba ze powiecie mi jakis zloty srodek dolac ?? hmmm, wyczyscic dokladnie i dodac tego antyglona i inhibitorka... wymien chlodnice na jakiegos BI i wsadz do obudowy... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 po co inhibilator???? przeciez rekord jest miedziany .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 po co inhibilator???? przeciez rekord jest miedziany ....no jak chlodnica jest miedziana to sorry, nie zauwazylem, myslalem ze jest aluminiowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 chyba przejde sie do zoologicznego po jakiegos antyglona moze pomoze , narazie nie mzieniam wezy zobaczymy jakto dalej bedzie moze ustalo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 dzis za inspiracja kolegi :D dzieki check postanowilem polozyc nacisk na cisze , wszystkie wiatraki jakie sa puscilem na 6 v i tak nastala przepiekna cisza az sie teraz muzyki chce sluchac :) niestety spadla i to bardzo mocno wydajnosc !! gdyz TT na chlodnicy krecil wczenij okolo 2000rpm teraz jest to niecalem 1k :/ co daje temperatury po 1h prime 95 = cpu 44 , syst 31 , co jest porazka !! tt poleci najprawdopodobniej w najblizszym czasie na allegro , leci juz do mnie papst 220v :P za okazyjna cene go wyrwalem wiec na chwile on zagosci na mojej chlodnicy , teraz mysle co by tu zakupic fajne i tanie sa te hengye ale te 2 pin co z tym zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Pompie sie nic nie stanie jak bedzie dzialac 24/7 mam akwarium i mam pompe o wiele gorsza i dziala od 6 miechow non stop wiec nie martw sie te pompy sa do akwariow i czesto dzialaja kilka lat bez zadengo ale. Wiec sie nie martw. Odnosnie buczenia to wylonczenie i ponowne wlonczenie pomaga - co do przyczyny tego to nie wiem. Wiec mozesz byc spokojny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 do mnie właśnie dotarły wiatrak PANAFLO 12x12cm na 12v... Powiem wam, że miodzio ! Wydajność równa poprzednim Sunonom, a cisza jaka ! przy 12V ledwo słyszalne z bliska, a przy 7V nic nie słychać ! super....! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...