Skocz do zawartości
Websun

Nvidia atak na ATI

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miec gf4ti 4200 boskiej NVIDII. Ja nienawidziec ATI. Ja zabijac ATI. Zniszczyc ATI. Rardki zle, niedobre. My im damy łubudubu :!:

Niech bedzie pochwalona Nvidia  :twisted:

głupi czy z policji :?: ;) myśl człowieku, to nie boli :!: albo poradź się kolegów w piaskownicy. wypowiedź masz na takim właśnie poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

głupi czy z policji :?: ;) myśl człowieku, to nie boli :!: albo poradź się kolegów w piaskownicy. wypowiedź masz na takim właśnie poziomie.

Moj poziom jest napewno wyzszy od twojego skoro nie zakumales grypsu. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na porsbe Kaeres

Hyhy, dawno nie czytalem tak interesujacej wymiany pogladow w piaskownicy

Cofamy sie chlopaki do epoki kamienia lupanego.

NV25 najlepszy....ale tylko w swoim przedziale cenowym.

W najnowszych grach niestety musze juz wylaczac AA co mnie strasznie boli bo bez tego dla mnie gra wyglada do d*** chocby z efektami z F-C.

Wole dac nizsze detale ale miec AAxQ.

Dexter napisal, ze zamienilby sie za R9600 gdyby nie musial doplacac. Hmm, ja nie zamienilbym sie nawet jakby mi doplacali

Co do tematu watka to nie mam zdania bo juz sie nauczylem, ze nie nalezy wchodzic w dyskusje na temat kart ktorych jeszcze defacto nie ma w sprzedazy. Beda dostepne obie, wtedy sie wypowiem po wiarygodnych testach.

P.S. 6800 i tak mnie zaskoczyl w przedpremierowych testach bo szczerze mowiac myslalem, ze zostanie zmieciony z powierzchni ziemii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...