ReDi Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Wkońcu dostałem poważną robotę. Robie dla pewnej firmy www i w związku z tym szukam jakiejs firmy która oferuje serwery na www w dość przystępnych cenach i rejestrację domen. Home pl odpada bo troche przy drogo 600 rocznie. Co możecie mi zaproponować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Wkońcu dostałem poważną robotę. Robie dla pewnej firmy www i w związku z tym szukam jakiejs firmy która oferuje serwery na www w dość przystępnych cenach i rejestrację domen. Home pl odpada bo troche przy drogo 600 rocznie. Co możecie mi zaproponować? http://www.konta.pl/ ceny zaczynaja się od 100zł/rok (z php) i od 300zł/rok (z php i mysql) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Wkońcu dostałem poważną robotę. Robie dla pewnej firmy www i w związku z tym szukam jakiejs firmy która oferuje serwery na www w dość przystępnych cenach i rejestrację domen. Home pl odpada bo troche przy drogo 600 rocznie. Co możecie mi zaproponować? http://www.konta.pl/ ceny zaczynaja się od 100zł/rok (z php) i od 300zł/rok (z php i mysql) hmm nawet ciekawa oferta tylko żeby to była firma pewna na 100%, która mi nie upadnie po pół roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Ja i paru znajomych uzywamy kilku kont w tej firmie (jest to ta sama firma co alpha.net.pl) od ponad 4 lat i nie bylo z nimi zadnego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 znajomy ma dosc duzy serwis (ponad 30 000 odwiedzin miesiecznie) u nich juz prawie dwa lata, dziala wysmienicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 linuxpl.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 linuxpl.comBuahahaha, żeś mnie rozwalił. Normalnie z krzesła spadłem i się o kompy potłukłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 http://e9.pl - Polski oddział niemieckiej firmy T.M Benert Internet Service, wszystkie serwery stoją w niemczech (nie gdzieś za oceanem), łącza są szybkie, awarii mało, sprawna pomoc techniczna. Generalnie jest ZADOWOLONY z ich usług Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 ...potwierdzam, Alpha.net jest dobra, stabilna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Znajomy prowadzi www.tenfy.net - calkeim szybkie, bezawaryjne konta, za bardzo przystepna cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Znajomy prowadzi www.tenfy.net - calkeim szybkie, bezawaryjne konta, za bardzo przystepna cene.No naprawde niskie ceny. Macie jeszcze jakies propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...