PiQs Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Jestem posiadaczem wlasnie tego modemu, dokladnie: Pentegram OMEN 56I i niegdy nie mialem zadnych problemow, ale odkad mam WinXP on poprostu nie dziala, sciagalem wszystkie mozliwe sterowniki, zawsze niestety pisza OMEN 2. Instaluje, przechodzi, no i koniec, POMOZCIE !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Omen nie posiada sterow pod winde XP , nie pozostaje ci nic innego jak zmiana systemu na starszy , badz wymiana modemu na np:Hex-a lub Diablo (omena 2 nie polecam, z ta motorolka mialem same problemy) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Witam!!! U mnie działa bez problemu na windzie XP ze sterami od windy 2000. Polecam też http://www.pentagram.pl w dziale serwis są sterowniki. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Ja juz kiedys probowalem te drivery pod 2000 i bez efektow, ale sprobuje jeszcze raz, jak nie to bede jechal na Phantomasie od kumpla :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...