CobraVerde Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 w pierwszej połowie czerwca Chello 512 kbps zamieni się w 768 kbps :D i to za friko w ramach walki z konkurencją - więcej informacji tu: http://www.upc.ic.pl/prasa/informacje_pras...asowe/25052004/ niestety cholerny limit ściągania pozostaje bez zmian... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 wlasnie limit................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 ooo to mila informacja :> ciekawe ze cena od 129zl / mc - ja place 149zl : o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 dolicz do tego VAT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 cooo to chello bedzie mialo 96KB??? ale wypas :D a limit trundo da sie z nim zyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Wlasnie bedziecie mogli szybicej limit wyczerpac lol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdimar Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 a chello to ogólnie shit, mozecie miec nawet 1 GB/s i tak dopadnie was limit i zonk..... ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Mogliby jeszcze upload poprawic, ale i tak bedzie milo zobaczyc transferek na poziomie 90 paru kilosow ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 w czechach kazda kalbowka juz od dluzszego czasu ma 768kb/s :P tylko polska jest taka fajna ze robiac standard chwala sie tym jak by dawali 1 Gb/s i brak limitu ew zwiekszyli go go do 50 gb... juz nie wspominajac o cenach ze u nich za 1024/256 placi sie tyle co u nas za 512 (140 zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 no to slicznie ze przyspieszy ... a i kto sie przejmuje limitem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 nie wiem jak u Was ale u mnie juz chello przyspieszylo do 85 KB ale mialo byc 96KB :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Wyslijcie petycje :twisted: PS. Na samym dole ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 hiehiehie ja juz wyslalem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 U mnie nadal transfery ~60KB/s :| No ale jeszcze nie mamy polowy czerwca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 hmm u mnie na bielanach i u kumpla na chomiczowce juz przyspieszyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Wawrzyszew potwierdza :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 No i przyspieszylo i u mnie. Transfery ~90KB/s :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 mi tez pzryspieszyło ale i tak dalej uważam że Chello to syf a maila z petycja tez wysłałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 ale nie wiem czy u was jest tez taki problem, ze nie dziala zaden FTP na porcie 21 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 wawa - ursynow 92 kb 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...