Slayer Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 4.7 beta ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 a czy ktos sie tu pytal o 3dmarka 2001?? chyba nie. potestuj sobie marka 2003 i bedziesz wiedzial o co chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindeth Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 od razu sory za powtarzanie sie, ale jak umiescilem ten tekst w topicu jakiegos nooba to nikt nie odpowiada :lol: tak wiec przyznaje sie ze skopiowany :D mam slaby wynik w 3dmarku01 na swoim nowo zakupionym radeonie 9200. postaram sie jak najdokladniej opisac problem i plz o jakies sugestie tak wiec dotychczas uzywalem RIVA TNT 2 16mb. niedawno kupilem R9200 a dokładnie Gigabyte Radeon 9200, 128bit, 64mb DDR (wersja box, radiator+wentyl na karcie). karte kupilem w vobisie i tam na miejscu gosc ja wstawil, zainstalowal stery. wolalem zeby zrobil to na miejscu zeby upewnic sie ze karta bedzie dzialala. wszystko bylo ok. w domu gralem w GTA 3:VC i Divine Divinity. ze wzgledu na duza zmiane sformatowalem dysk i od nowa wina xp zainstalowalem i te stery, ktore byly w pudelku (catalyst 3.8 ) ale wydaje mi sie ze teraz gry gorzej chodza niz przedtem jak ten gosc z vobisa instalowal. zaczalem testowac rozne stery: Catalyst 4.5 i Omegi oparte tez na Cat 4.5. znaczacej roznicy nie zauwazylem. w 3dmarku01 mam zawsze ok 3100 pkt. byc moze zwiazane jest to z moim slabym komputerem, a byc moze trzeba tylko cos poprzestawiac. ja sie za bardzo na tym nie znam, wiec prosze was o rade MOJ KOMP: mobo - AOpen MX6B/EZ (obsluguje radeona na agpx2, wiecej nie moze ) proc - Pentium III 500Mhz pamiec - 128ram+64ram (chyba 133mhz, jakies noname chyba ) zasilacz - nie wiem, ale nie zmieniany od 2000 roku wiec na pewno mniej niz 300W jesli mozna polepszyc dzialanie tej karty to opiszcie plz jak, pomozcie plz. jak ktos chce to na gg pomoc moze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...