qtch Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 witam, nigdzie nie moge znalezc konkretnych opini nt. drukarki HP 7260. Czy ktos z forumowiczow uzywa w/w ? interesuje mnie jeszcze roznica pomiedzy 7660 i 7260, bo chec kupic drukarke, ale nie wiem, czy wyzszy model jest warty 200zl wiecej. W gre wchodzi jeszcze Epson z modelem C64 i C84, ale mialem epsona i szybko sie rozlecial. Jak wyglada sprawa ze zuzywaniem tuszy ? cene zamiennikow znam, w hp jest ona calkiem znosna, pod warunkiem, ze tusze starczaja na jakas sensowna ilosc wydrukow. Zalezy mi, zeby drukarka drukowala ekonomicznie zwykle teksty, a od czasu do czasu prosta grafike. Jezeli chodzi o drukowanie zdjec, to zalezy mi, zeby koszty wydrukowania jednoge zdjecia nie przekroczyly 1zl, a jakosc byla dobra. Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 odradzam ci te modele ... cartrige sa w 1/2 cenie samej drukarki ... pamietaj ze w pudelku z drukarka dostaniesz mniej wydajne (firmowe na start posiadaja mniej tuszu) polecam ci Canon i560 lub Canon i865 komplet refillerow 146,- (do i865) ... oczywiscie na 2-3 napelnienia ... cartrige w zamienikach tez posiadaj atrakcyjna cene (18,-) ... wiec koszty warte uwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 wiem, ale kartrige sa po 60zl sztuka, wiec tyle samo, co do mojej starej 870cxi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczych Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 ja mam tę drukareczkę i ogólnie jestem zadowolony. mała ,poręczna ,lekka i posiada czytnik :) jedyne co to draźni mnie polityka HP dają dwa kolorowe tusze w standardzie i jak chcesz wydrukować coś czarnego na zwykłym papierze to po prostu nie idzie :? i trzeba kupić dodatkowy tusz czarny za 70zł :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 a nie lepiej bylo by placic mniej ... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 no co ty nie daja czarnego ? to sa barany :) ale mam hp 870cxi i jest stale uzywana przez ladnie ponad 5 lat, pustych tuszy mam ze 20 i ciagle ladnie drukuje, wiec wole troszke wiecej zainwestowac, bo taki np. epson 42 posypal sie po poltora roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 kupilem dzisiaj 5150 i chyba bede zadowolony, jak narazie wydrukowalem kilka kartek i jest psoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...