Trendzik Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 jak to sprawdzić...??czy da się wogóle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Eeeee yyyy tz chcesz kogos sprawdzic? No bo swoje to raczej dostałeś razem z neo+... A czyjeś to nie wiem jak dorwać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 nie ... chcem swoje wiedzieć....mam umowe i wszystko ale muszę do nich wysłać papiery i potrzebuje ID... Na umowie i nigdzie nie pisze jaki mam ID... Jest tylko Nr Umowy , Nr. Abonenta i się tak zastanawiam czy w Nr Umowy ... np. U/xxx/xxx/xxxxxxxxxxxx te ostatnie 12 cyfr to nie jest ID Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-blady- Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 zadzwon na info linie pod 800 102 102 i tam majac wszystkie papiery sprawdza cie i podadza ci zapomniene id itp podobnie mialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...