Araki0 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 rzeczewiście koleś kit wciska pamięci by nie wytrzymały bez radiatorków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Czy ustawień np. 250/513@300/600 można używać na codzień, czy tylko np. do testów 3dMarka :?: Czy są bezpieczne dla karty (jeśli oczywiscie jest stabilnie) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Mój MSI Ti4200 chodził przez 20 miesięcy taktowany na 320/630 MHz z oryginalnym chłodzeniem, więc nie powinno być problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys-- Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 marcys-- -> wyjdzie w praniu- nie słyszałem o tej firmie- jeśli dobre memorki i co ważne "dovoltowane" to będzie dopsz. ta karte bede mial w srode (tak gosc mowi) wiec potestuje (na razie bez radiatorkow) i z przyjemnoscia pochwale sie na forum ps: kiedy mi zniknie napis poczatkujacy uczestnik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ps: kiedy mi zniknie napis poczatkujacy uczestnik ?ps: jak napiszesz wiecej postow... ps2: ...chyba powyzej 40... ps3: ...bedziesz mial range "uczestnik" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Mój MSI Ti4200 chodził przez 20 miesięcy taktowany na 320/630 MHz z oryginalnym chłodzeniem, więc nie powinno być problemu. Chodził 20 m-cy i się sfajczył, czy sprzedałeś jako sprawną :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 mój msi tez kiedys tyle chodził na oryginalnycm chodzeniu teraz mu zalozyłem coś lepszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ta karta, co sie wszyscy "specjalisci" o niej wypowiadali, byla moja: http://allegro.pl/show_item.php?item=25843610 Czy ja gdzies pisalem ze ona NIE ma radiatorow??? jest wyraznie napisane, ze sa, dosc duze zreszta;) chlodzenie gpu tez inne. Przechodzila bez problemow na tych ustawieniach petle 3dm2001se przez jakies 3 godz. skad wiem ze w pamieciach moc drzemie??? BO SA JESZCZE DO WYKONANIA VMODY!! a z wyzszym napieciem zawsze sie podciagnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Podaję wynik jaki osiągnąłem na tym ASUSie którego mi tak nie polecano. http://service.futuremark.com/servlet/Inde...ojectId=7887845 12465pkt przy 296/598 bez o/c 11310pkt Dziwne, bo różnica pomiędzy sterami oryginalnymi na płytce (jakieś stare detonatory 30 coś) a sterami 43.45 różnica wynosi ok 1000pkt. Wciąż nie mam jednak chłodzenia :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...