Kasprzak Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 moj kumpel tym razem ma problem... jezeli klika cos i slucha muzy np.winamp,foobar to mu przerywa!!! Czy wiecie co to moze byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 A nie zauważyłeś tego topiku: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33457 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 no ale tam nie znalazlem odpowiedzi... Duzo odpowiedzi jest i jak mam czytac kazde to wyjdzie pare godzin... moze ktos wie i spotkal sie z podobnym problemem... Problem pojawia sie rowniez jak uruchamia jakis program pamieciozerny to tez na moment mu przytnie, no i ofkorz podczas pisania np. adresu w przegladarce (opera)Mowilem mu ze problemem moze byc zasyfiony system mimo ze on nalezy do ludzi ktorzy maja porzadek na dysku, a instalowal w styczniu... prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Ja miałem tę płyte i aż wstyd się przyznać ale zmienilem ją tylko z powodu dzwięku, i podobno w kazdej jest ten sam problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Ja miałem tę płyte i aż wstyd się przyznać ale zmienilem ją tylko z powodu dzwięku, i podobno w kazdej jest ten sam problem 8O To moja płyta chyba jakaś dziwna jest ... Bo nie mam takiego problemu .... A przypadkiem nie miałeś A7N8X-X? Bo w jakimś wątku o tym, czy obsługuje Dual Channel (dokładnie tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=72558&highlight= ) pisałeś że miałeś A7N8X-X i nie było Duala - co zrozumiałe, bo -X nie ma dwukanałowego kontrolera Wiesz w ogóle co piszesz, czy trzepiesz posty na pałę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...