Skocz do zawartości
DooDah

Sound Blaster Live! 1024 Player nowe sterowniki jaka roznica

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam w/w karte muz. i zastanawiam sie czy warto sciagac nowe stery mam modem wiec sciaganie dwudziestu paru mega troche mi zajmie.

i jescze jedno czy w calym pakiecie sa jakies powazne zmiany???

obecnie uzywam sterow ktore dostalem z karta....

jakie sa roznice??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam w/w karte muz. i zastanawiam sie czy warto sciagac nowe stery mam modem wiec sciaganie dwudziestu paru mega troche mi zajmie.  

i jescze jedno czy w calym pakiecie sa jakies powazne zmiany???

obecnie uzywam sterow ktore dostalem z karta....

jakie sa roznice??

Ja sciagnalem i powiem tyle, ze warto bylo. Wreszcie karta dziala jak nalezy... Zero problemow, zero trzaskmow. Ogolnie spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukaj nicka Pitur i jego pytaj on ci wszytsko wyjasni :evil:  :twisted:

Witam

A skad ta zlosliwosc pod moim adresem akurat. Kolego?.. Mi jedynie chodzi o fakty wielokrotnego juz opowiadania bajek, ze te "win-music" sa az takie dobre, w czym celuje wielu.. Forumowiczow (a prawda jest.. trzeszcza :-)) oraz o to, zeby w Waszych konfigach byla taka roznorodnosc dzwiekowek jak: dyskow, CD-kow, procesorow, czy.. kart grafiki (ATI jest coraz wiecej..). Zas jesli dziadowskie CL ustapi troszke rynku innym firmom - my nie stracimy nic.. Zyskamy zas: nizsze ceny, i wiecej wrazen dziekowych (lepsza jakosc). A sciagac tego smiecia nie warto. Niech ci z CL Polska - kilkudziesieciu nierobow i leserow bioracych potezny szmal za nic, po domach Wam na koszt firmy rozesle..

--

Czego Wam Wszystkim zyczy

Pitur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zloscilowsc porpoostu zasugerowwalme ze pitru ma wyrobvvionne zadnie i jeeegggio s opipnia moee byc przrdyatna piiturrr :(

I`am sorry, Graham. Po prostu nie lubie monopoli. To moja wada chyba.. A i poniedzialek nie natchnal mnie entuzjazmem :wink: Przepraszam.

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sciagnalem i powiem tyle, ze warto bylo. Wreszcie karta dziala jak nalezy... Zero problemow, zero trzaskmow. Ogolnie spoko.

:arrow: jak mowisz, ze 'warto bylo' to tez sproboje sciagnac. SpiderMAN mozesz podac linka do tych sterow??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...