DooDah Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Posiadam w/w karte muz. i zastanawiam sie czy warto sciagac nowe stery mam modem wiec sciaganie dwudziestu paru mega troche mi zajmie. i jescze jedno czy w calym pakiecie sa jakies powazne zmiany??? obecnie uzywam sterow ktore dostalem z karta.... jakie sa roznice?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Daruj sobie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 szukaj nicka Pitur i jego pytaj on ci wszytsko wyjasni :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Posiadam w/w karte muz. i zastanawiam sie czy warto sciagac nowe stery mam modem wiec sciaganie dwudziestu paru mega troche mi zajmie. i jescze jedno czy w calym pakiecie sa jakies powazne zmiany??? obecnie uzywam sterow ktore dostalem z karta.... jakie sa roznice?? Ja sciagnalem i powiem tyle, ze warto bylo. Wreszcie karta dziala jak nalezy... Zero problemow, zero trzaskmow. Ogolnie spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 szukaj nicka Pitur i jego pytaj on ci wszytsko wyjasni :evil: :twisted:Witam A skad ta zlosliwosc pod moim adresem akurat. Kolego?.. Mi jedynie chodzi o fakty wielokrotnego juz opowiadania bajek, ze te "win-music" sa az takie dobre, w czym celuje wielu.. Forumowiczow (a prawda jest.. trzeszcza :-)) oraz o to, zeby w Waszych konfigach byla taka roznorodnosc dzwiekowek jak: dyskow, CD-kow, procesorow, czy.. kart grafiki (ATI jest coraz wiecej..). Zas jesli dziadowskie CL ustapi troszke rynku innym firmom - my nie stracimy nic.. Zyskamy zas: nizsze ceny, i wiecej wrazen dziekowych (lepsza jakosc). A sciagac tego smiecia nie warto. Niech ci z CL Polska - kilkudziesieciu nierobow i leserow bioracych potezny szmal za nic, po domach Wam na koszt firmy rozesle.. -- Czego Wam Wszystkim zyczy Pitur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 zloscilowsc porpoostu zasugerowwalme ze pitru ma wyrobvvionne zadnie i jeeegggio s opipnia moee byc przrdyatna piiturrr :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 zloscilowsc porpoostu zasugerowwalme ze pitru ma wyrobvvionne zadnie i jeeegggio s opipnia moee byc przrdyatna piiturrr :( I`am sorry, Graham. Po prostu nie lubie monopoli. To moja wada chyba.. A i poniedzialek nie natchnal mnie entuzjazmem :wink: Przepraszam. -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Ja sciagnalem i powiem tyle, ze warto bylo. Wreszcie karta dziala jak nalezy... Zero problemow, zero trzaskmow. Ogolnie spoko. :arrow: jak mowisz, ze 'warto bylo' to tez sproboje sciagnac. SpiderMAN mozesz podac linka do tych sterow?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...