Yacko Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Dzisiaj podłączałem kumplowi do tego Abita głośniki 5.1. Podpiąłem w gniazda w/g instrukcji , w Win XP w opcjach dźwięku zmieniłem głośniki na 5.1, włączyłem winampa i lipa. Grał tylko subwoofer i centralny. Czy coś źle podłączyłem, czy z kompa musi iść specjalny dźwięk 5.1 aby wszystkie grały ? Nie miałem czasu nic pogrzebać więcej bo byłem tam tylko 15 min. Pozdrawiam Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 to lepiej jednak pogrzeb cos w sterkach trzeba przelaczyc wyjscia w programie realteca zeby uaktywnic wyjscia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 wszystkie graćnie będą, co najwyżej sub + 4 satelitki, winamp daje tylko stereo więc centralny nie będzie wykorzystany, testuj na filmach z AC3 lub DVD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacko Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 to lepiej jednak pogrzeb cos w sterkach trzeba przelaczyc wyjscia w programie realteca zeby uaktywnic wyjscia Wydaje mi się, że w tej płycie nie ma potrzeby przełączania wyjść, gdyż posiada ich odpowiednią ilość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...