Pinki Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Heh :lol: Sprzedalem mojego Prolinka Ti4200 64MB za 650zł :twisted: Teraz jade na GF2MX :) Ostro wymiata, ponad 2650 marków :twisted: Nawet GF2MX ma Anizo :D 2x ale coz, ostra jazda :twisted: Nudzilo mi sie wiec napisalem tego posta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Heh :lol: Sprzedalem mojego Prolinka Ti4200 64MB za 650zł :twisted: Teraz jade na GF2MX :) Ostro wymiata, ponad 2650 marków :twisted: Nawet GF2MX ma Anizo :D 2x ale coz, ostra jazda :twisted: Nudzilo mi sie wiec napisalem tego posta :lol: Bomba Dlaczego sprzedałeś, też z nudy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 cool szkoda ze nie sprzedales za 2650 i nie masz 650 3d markow ja wolalbym w ten sposob ;] :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Heh :lol: Sprzedalem mojego Prolinka Ti4200 64MB za 650zł :twisted: Teraz jade na GF2MX :) Ostro wymiata, ponad 2650 marków :twisted: Nawet GF2MX ma Anizo :D 2x ale coz, ostra jazda :twisted: Nudzilo mi sie wiec napisalem tego posta :lol: Bomba Dlaczego sprzedałeś, też z nudy? Mam za slabego proca ( celeron900 ) do tej grafy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Gratuluje nawrocenia z Prolinka na Leadteka :D Cos slabo wykrecony ten Leadtek, tylko 205/220 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Heh :lol: Sprzedalem mojego Prolinka Ti4200 64MB za 650zł: Ciekawe gdzie znalazłeś łosia króry kupił tą grafe(używaną ) za 650 .Ja nową kupiłem za 670. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Heh :lol: Sprzedalem mojego Prolinka Ti4200 64MB za 650zł :twisted: Teraz jade na GF2MX :) Ostro wymiata, ponad 2650 marków :twisted: Nawet GF2MX ma Anizo :D 2x ale coz, ostra jazda :twisted: Nudzilo mi sie wiec napisalem tego posta :lol: Ciekawe czemu sprzedales tego gf4 bo napewno nie zw wzgledu na procesor ? Za 650 to rzeczywiscie znalazles losia :) Gf2mx ma anizo x4. Tez napisalem to z nudow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tres0r Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Lepiej napisz jaka jest prawdziwa przyczyna sprzedania GF4 :P bo z tego co wiem to jest inna przyczyna... Też napisałem z nudów bo jak widze jak ktoś pisze takie coś ........ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 napewno przyczyna nie byl slaby proc przylooknij na moj confug :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 pamiatki zaczeły się sypać? czy rdzeń? albo co teraz zamierzasz kupić :) radeonik? ;) też zmi się nudzi i coś skrobnołem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 pamiatki zaczeły się sypać? czy rdzeń? ... :D heh... właśnie chciałem to napisać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 pamiatki zaczeły się sypać? czy rdzeń? ... :D heh... właśnie chciałem to napisać też mam tego prolinka tylko na razie :) nie przerabiam go na 4600+ wystarczy mi 4500 :) ale sądzę że Pinkas zbiera kasę na jakiegoś radeonika pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...