rafik1 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 mam plyte Asus A7V KT133, do tej pory mialem Durona 750MHz, kupilem Athlona XP 2000+ (rdzeń Thoroughbred B, 0,13mikrona) i mam problemy z jego odpaleniem. czy ktos ma jakis pomysl jak to zrobic? dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Chyba się nie da. Nie tylko z uwagi na FSB (w sumie można jechać na 100), ale na napięcia i poziom propagacji sygnałów. BTW. Nie ma nawet BIOSa do tej płyty, który mógłby rozpoznać to CPU. Spróbuj się z kimś wymienić na Palomino. Ja kiedyś Palomino odpaliłem na gigabyte GA-7ZM z KT133. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 u mnie jak w podpisie ,przedtem XP 1700+ ale w sumie to abit mial najlepsza plyte na kt133 a nie asus(co rozpowszechnialy gazety komp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik1 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 wlasnie zrobilem upgrade biosa na ostanią wersjie i nie pomoglo, ale juz wczesniej slyszalem ze moja plyta pojdzie tylko z Palomino, coz pora chyba zmienic i plyte, dzieki za porady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 to zalezy czy bedziesz pozniej zmienial procka ,bo na swojej puszczalem tez Palomino 1600+ i na 1-50MHz chodzil na 1.3v i tez byl chlodny dla porownania duron pracuje juz na 1.225v ,ale po jakims czasie prob ,a Palomino mialem tylko dwa dni -mozliwe ze jeszcze by zszedl z zasilaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...