Versace Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Witam Kupilem 5 dni temu elektryczna maszynke do golenia philips 5885, ale jestem na nia uczulony :( w jakim czasie od zakupu moge ja zwrocic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 spytaj sie tam gdzie kupiles :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Ale chyba jest tak, że jak użyjesz to lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 to ich postraszy rzecznikiem praw konsumenta, przeciez nie jego wina ze ma uczulenie ;) to Philips powinien zadbac zeby maszynka byla zrobiona z materialow testowanych dermatologicznie itd itp nie rozpisujmy sie Versacze idz do sklepu i pogadaj normalnie ze sprzedawca a nie na forum sie pytasz o takie sprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Niestety nie ma tak, ze jak kupiles nie w sklepie internetowym (czy tez w inny sposob na odleglosc) to mozesz oddac towar pozbawiony wad. Twoje uczulenie raczej za wade uznac sie nie da... Ale jesli komus w sklepie wmowisz, ze to wada, to moze na inna ci wymienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 W życiu nie wymienisz przedmiotów użytku osobistego. Bez przesady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Wy juz z tymi rzcznikami praw konsumenta nie przesadzajcie. Jezeli przyszedl do sklepu, kupil towar jaki chcial, towar zostal prawidlowo sprzedany (tzw. sprawny, zgodny z opisem) to nic im nie moze zrobic. Jedyna mozliwosc to jak sie po prostu dogada. Kazdy jest czlowiekiem i moze pojsc na ustepstwa. Nie ma reguly czy mu przyjma czy nie. Wiem na 100% ze nie maja obowiazku i zaden rzcznik i inne duperele tego nie nakarza. Jednak co do uzytkowania maszynki do golenia to w wiekszosci przypadkach uzytkownicy narzekaja na poczatku bo skora sie musi przyzwyczaic. To nie jest uczulenie. Ja uzywam rowniez elektrycznej maszynki i mialem to szczescie ze nie mam "uczulenia" na nia. Sprobuj jeszcze kilka razy sie ogolic lecz nie dzien po dniu bo bedziesz mial nie tradzik tylko trąd :) Odczekaj 3 dni i znow sie ogol. Albo sie skora przyzwyczai (co jest wiecej niz pewne) albo sprzedaj jakiemus kumplowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 nie ma szans, nie wymienią Ci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Wogole co to za maszynka 5885 ? To philishave czy co ? Nie znam takiego modelu. Goli na mokro czy na sucho ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Witam Kupilem 5 dni temu elektryczna maszynke do golenia philips 5885, ale jestem na nia uczulony :( w jakim czasie od zakupu moge ja zwrocic ? W żadnym czasie, bo nie możesz zwrócić towaru zakupionego, jeśli jest sprawny. Po prostu nie ma takiego prawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versace Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Juz jest dobrze to nie bylo uczulenie :) Golilem sie juz kilka razy i juz nie wyskakuja mi krostki :P :D to ta maszyneczka : http://www.bestmarket.pl/servlet/Begin?ses...ladnyopistowaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...