seelk Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Witam Czy macie moze jakis schemat lub wiecie jak wykonac taki kabel? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9118 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 kabelek kosztuje 38zl... samodzielne wykonanie niecale 10zl bedzie http://www.elektroda.net/pomoce/zlaczavideo.html tutaj masz podane rozpiski roznego typu gniazd video i audio ps. zeby zrobic taki kabelek to nie trzeba byc elektronikiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Dokladnie. Dalem kabel do zrobienia profesjonalnemu serwisowi elektro. Wiesniaki powiedzieli, ze sie nie da. Powiedzialem, ze biore to na swoja odpowiedzialnosc i zeby mi zrobil. Oczywiscie popierd*** lutowanie w koncowce euro. Sam poprawilem jak nalezy i dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 a czy to jest taki kabel jak kiedys w chipie opisywali ? tzn zeby widziec obraz na TV to trzeba powerstripa odpalic i kilka rzeczy poustawiac (interlacing, odswiezanie i takie tam)? bo jak tak to znaczy ze to wykorzystuje RGB w eurozlaczu, i kjicha - nie da sie z czegos takiego nagrywac na VHS (tylko niektore videa maja obsluge RGB, ja mam w miare nowego panasonica i kicha), pozatym nie na kazdej grafie to pojdzie - np voodoo3 nie obsluguje interlacing no chyba ze to ten bardziej skomplikowany schemat, tez byl podany w chipie, tyle ze sam uklad tam zastosowany jest dosyc drogi .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ecce homo! Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Hej, a jaka może byc przyczyna tego, że przy zastosowania takiego kalelka obraz jest czarno-biały???(jak żyleta ale b&w) Kabel kupiony w sklepie wiec chyba powinien byc wykonany prawidłowo. To wina kabla czy może karty(HIS R9200) albo jeszcze czegoś innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 W ustawieniach musisz wybrac odpowiednie wyjscie. Pewnie masz do wyboru s-video, composite lub automatycznie. Poprobuj jeszcze z ustawieniami typu sygnalu: PAL, NTSC rozne rodzaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelk Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Mi nie chodzi o kabel taki jak był w chipie, który podlaczalo sie pod VGA tylko pod wejscie Tv out. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...