Skocz do zawartości
seelk

Kabel komp => TV

Rekomendowane odpowiedzi

Dokladnie.

Dalem kabel do zrobienia profesjonalnemu serwisowi elektro.

Wiesniaki powiedzieli, ze sie nie da. Powiedzialem, ze biore to na swoja odpowiedzialnosc i zeby mi zrobil. Oczywiscie popierd*** lutowanie w koncowce euro. Sam poprawilem jak nalezy i dziala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy to jest taki kabel jak kiedys w chipie opisywali ? tzn zeby widziec obraz na TV to trzeba powerstripa odpalic i kilka rzeczy poustawiac (interlacing, odswiezanie i takie tam)? bo jak tak to znaczy ze to wykorzystuje RGB w eurozlaczu, i kjicha - nie da sie z czegos takiego nagrywac na VHS (tylko niektore videa maja obsluge RGB, ja mam w miare nowego panasonica i kicha), pozatym nie na kazdej grafie to pojdzie - np voodoo3 nie obsluguje interlacing

no chyba ze to ten bardziej skomplikowany schemat, tez byl podany w chipie, tyle ze sam uklad tam zastosowany jest dosyc drogi ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

a jaka może byc przyczyna tego, że przy zastosowania takiego kalelka obraz jest czarno-biały???(jak żyleta ale b&w)

Kabel kupiony w sklepie wiec chyba powinien byc wykonany prawidłowo.

To wina kabla czy może karty(HIS R9200) albo jeszcze czegoś innego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi