kazik2000 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Witam! Oto przy próbie otworzenia pliku (subedit, bestplayer, wm9) pojawia się taki błąd: Xvid i DivX zainstalowane mam. Co zrobić aby się tego pozbyć?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 sprobuj zgrac najnowsze codeki i przeinstalowac 8) http://divx.pl/down.php?id=9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Hmmm, tak jak pisałem. Najnowsze wersje mam poinstalowane. A błąd dalej siedzi. Nawet wm9 nie jest w stanie sobie dociągnąć kodeków, więc to chyba nie ich sprawa :/ Anyone help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Jezeli twierdzisz, ze nie jest to wina kodekow, to plik moze byc uszkodzony. Sprobuj uzyc narzedzia Video Fixer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Jezeli twierdzisz, ze nie jest to wina kodekow, to plik moze byc uszkodzony. Sprobuj uzyc narzedzia Video Fixer. na 99% tak jest , wrzuc go do avi fixera , albo jakiegos avi previw albo zkoduj jeszcze raz virtual dubem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Najnowsze wersje mam poinstalowane. A błąd dalej siedzi. Nawet wm9 nie jest w stanie sobie dociągnąć kodeków, więc to chyba nie ich sprawa :/U mnie błąd z generatorem klas wyskakiwał gdy brakowało kodeków. IMHO na 99,9% chodzi o kodeki. Polecam sprawdzony zestaw ffdshow +xvid + kodeki audio. A jeżeli chcesz ściągać kodeki automatycznie za pomocą jakiegoś playera, to napewno nie WMP, tylko np. AllPlayer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Ja tam wogóle nie instaluje kodeków, jak na razie wszystkie divx'y, xvid'y chodzą na kodekach WMP9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Dzięki wielkie!!! Video Fixer roxx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 to był błąd pliku... to samo miałem jak ściągałem super ciocię kontra zdradziecki trwanik w wykonaniu ayoya Grzegorza Halamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phooryz Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Witam! A ja, panowie, mam nastepujacy problem: niektore pliki .avi odpalaja mi sie normalnie, ale po kilku sekundach obraz sie zatrzymuje, a dzwiek idzie dalej. Mozna film przewijac, jednak obraz wciaz stoi w miejscu. Co moze byc przyczyna tej niefajnej sytuacji? Dodam, ze mam XP, uzywam VPlayera06e (ale na WMP tez jest taki blad), a kodeki zainstalowalem za pomoca NimoCodecPacka5.0 build 9beta1. Licze wylacznie na dobre pomysly :) Pozdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 a kodeki zainstalowalem za pomoca NimoCodecPacka5.0 build 9beta1. !Po zainstalowaniu tego jedynym dobrym pomysłem jest format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phooryz Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 a kodeki zainstalowalem za pomoca NimoCodecPacka5.0 build 9beta1. !Po zainstalowaniu tego jedynym dobrym pomysłem jest format.Byc moze masz racje, ale powiem Ci, ze nie odinstalowalem Nimo, nie sformatowalem dysku, a juz mi te feralne filmy .avi odtwarza, jak trzeba. Dlaczego? Zainstalowalem sobie program AllPlayer, przetestowal mi kompa, dociagnal brakujace kodeki i komp znow smiga elegancko :) Pozdr!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...