santos Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 witam którą polecacie: http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=295 http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Jak maszz kase to bierz BIP - bez chwili zastanowienia ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 złożyłem zamówienie: Nukleon N2 v2 => 146 zł Króćce: NK 12-12-12 => 16 zł Mocowanie: AMD - do płyty => 0 zł Nakładka: bez nakładki => 0 zł Cena: 162 zł * 1 = 162 zł Rezerwuar 85 => 70 zł Pojemność: 0.5 litra => 0 zł Króćce: PK 12 kątowe => 11 zł Korek: PK 3/8 => 5 zł Cena: 86 zł * 1 = 86 zł Black Ice Pro => 229 zł Kolor: czarny => 0 zł Cena: 229 zł * 1 = 229 zł UV Dye-Lite => 20 zł Kolor: zielony => 0 zł Cena: 20 zł * 1 = 20 zł Opaski zaciskowe - różne kolory => 1 zł Ilość: 25 szt. => 4,75 zł Kolor: niebieski => 0 zł Cena: 5,75 zł * 1 = 5,75 zł Trójnik Y Rozmiar: Y 14 => 9 zł Cena: 9 zł * 1 = 9 zł hmm kuża bela. za miesiąc dokpuie sunona 12mm i blok na NB, teraz pozostała jeszcze pompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Proponuje poszukac Hydorka L30, chociaz nie wiem czy znajdziesz go za mniej niz 170-180zl... Jak nie wypali to zostaje albo MJ1000 albo EHEIM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Moim zdaniem warto bylo dozbierac do Coolteka Duala (co prawda to 70zl wiecej) Pozatym moze warto bylo pomyslec o Heather Core Own Made - Lub prosciej kadet Wydajnosc kadeta wydaje mi sie jest wieksza od BI Pro Ale niemniej dobry wybor (z tych dwuch) i niezle skomponowanie ukladu Co do pompki to hydor L30 bedzie swietnym wyborem. Ew L40 stal niedawno tanio na allegro (albo tu w sprzedam nie pamietam) gosciu chcial chyba 120zl Poszukaj po okazjach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Panowie czy 2 bloczkow wystarczy mi EHEIM 1048? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 nie chcialem kadeta bo juz jednego mam, i tyle mi zostalo po zakupach na allegro ze juz nic uzywanego tam nie kupuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Nieźle - na razie >500PLN ... a jeszcze parę rzeczy do kupienia ... Będziesz chłodzić jedynie procek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 jezeli to do mnie to bede chłodził procek i NB. wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Niom to po co masz w podpisie ze masz 3 bloki od DD, tego nie rozumiem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 kurna bo mam, ale grafike sprzedaje i na razie nie opyla mi sie na X800PRO zakłądać blok, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 kurna bo mam, ale grafike sprzedaje i na razie nie opyla mi sie na X800PRO zakłądać blok, prawda?Ja bym kupił 6800Ultra ma dobre chłodzenie i jak podkręcisz to wymiata radeona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Hehe. 6800ULTRA ma kosztowac około 3000zł a X800PRO około 2000zł. Nvidie nie podkrece zbytnio bo sie grzeje nie samowicie [210milionów tranzystorów robi swoje], idlatego duzo nie podkrece. A radka tak i dlatego go wybrałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Hehe. 6800ULTRA ma kosztowac około 3000zł a X800PRO około 2000zł. Nvidie nie podkrece zbytnio bo sie grzeje nie samowicie [210milionów tranzystorów robi swoje], idlatego duzo nie podkrece. A radka tak i dlatego go wybrałemzobacz jakie 6800 U ma chłodzenie a jakie radek ale jak by tak była różnica cenowa to wybrał bym radka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 taka jest [będzie], Radek nie potrzebuje chłodzenia na pamiecac bo GDDR3 mogą pracować do 800Mhz efektywnie 1,6gh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 taka jest [będzie], Radek nie potrzebuje chłodzenia na pamiecac bo GDDR3 mogą pracować do 800Mhz efektywnie 1,6ghA czytałeś test o temp na pclab temp pamięci radka sięga 80C nadal sądzisz że chłodzenie jest nie potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Tylko nam tu nie "pclabuj" bo imc Pila daleki jest od podawania jakichkolwiek wiarygodnych informacji (ot taki drugi wojo sie znalazl :/) To co wyplodzil przy okazji recenzji x800 wola juz o pomste do nieba... pamieci na radeonie grzeja sie bardziej niz na 6800? Heh, wg niego tak (bo przeciez ma termometr laserowy). Jednak "zapomnial" napomknac, ze 6800 ma radiatory na pamieciach, a radeon ich nie potrzebuje. Slowem, test eufemistycznie mowiac- "sponsorowany" (tylko przez co? Przez zaslepienie pily nV czy tez przez jakies bardziej materialne czynniki? ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 nie chcialem kadeta bo juz jednego mam, i tyle mi zostalo po zakupach na allegro ze juz nic uzywanego tam nie kupuje. Ale nie chciales tez HC, a zamowiles mniej wydajnego (choc i tak bardzo dobrego, ale gora na 1,2 bloki) i drozszego Black Ice'a. Rozumiem, ze gore wziely wzgledy estetyczne? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 draak_2002 dobrze gada:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 dokladnie. w koncu to ma byc obudowa z akrylu ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 No to czekamy na efekt koncowy. Powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) coby nie zakladac nowego tematu co lepsze i jakie sa roznice Chłodnica COOLTEK EXSTREAM 120 mm Dual http://mcs.pc.pl/produkt1190.html a BIE2 / BIP2 czy tez Alphacool nexXxos Extreme II/Pro II duza roznica bedzie ? czy to produkt porównywalny? ma to chldozic poki co CPU i GPU (A64 2800mhz @ 1.5v + 6600 @550/1150) + docelowo jeszcze NB Edytowane 7 Marca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 archeolog? :lol2:Postfucker? Na dodatek nie czytajacy postów? coby nie zakladac nowego tematu co lepsze i jakie sa roznice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) taa skasowałeś jego post a sam nic nie wniosłeś :lol: :lol: :lol: co do pytania to ten cooltek jest o 9mm niższy i 5mm węższy od bix więc powinien bix2 być imo wydajniejszy Edytowane 7 Marca 2006 przez misiom1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 sorki ze tak z butami... ale chyba warto!! ;) >> klik << Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 sorki ze tak z butami... ale chyba warto!! ;) >> klik << :o jaka cena .... jakoś do tej pory nie zauważyłem. Czy to tak zawsze takie tanie było? Czy jakas promocja na BIP'a 1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 :o jaka cena .... jakoś do tej pory nie zauważyłem. Czy to tak zawsze takie tanie było? Czy jakas promocja na BIP'a 1 ? taka promocja ;) na razie do wyczerpanai zapasow ;) jest malo wiec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 taka promocja ;) na razie do wyczerpanai zapasow ;) jest malo wiec... z tego co wiem w angeli niedlugo beda po jakeis 85-90zl tez ;] jakeis 10szt ;] takze nie tylko RN ma te promocje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 z tego co wiem w angeli niedlugo beda po jakeis 85-90zl tez ;] jakeis 10szt ;] takze nie tylko RN ma te promocje nigdzie nie pisalem ze tylko my mamy... ale promocja jest... zle? dobra moga byc po normalnej cenie... ech ludzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 z tego co wiem w angeli niedlugo beda po jakeis 85-90zl tez ;] jakeis 10szt ;] takze nie tylko RN ma te promocje Kurcze ... gonią z tymi promocjami ... jak człowiek akurat ochoty nie ma tego kupic, ale wie że w przyszłości może sie przydać. Kurcze właśnie teraz widze jaki te promocje mają wpływ na przeciętnego człowieka. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...