GiKeR Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Witam Szukam kamerek internetowych - podstawowy wymog - zeby byly tanie, po drugie dobrze by bylo zeby lapaly duzo swiatla i radizzly sobie w miare w ciemnych pomieszczenieach, po trzecie dobrze by mialy jakis tam mikrofon wbudowany, po czwarte nic wiecej im nietrzeba - czyli nie musza robic kawy, sprzatac, gotowac, itp - zadnych funkcji aparatu cyfrowego, itp. Maja one sluzyc do monitoringu przez neta sklepu via internet oraz maja zapisywac obraz na dysk. Odrazu zapytam czy zna ktos jakis dobry soft do monitoringu kamerkami internetowymi - dobrze by bylo gdyzby byl tani Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Witam - widze zero odzewu :( Jednak jeszcze raz serdecznie prosze o jakas pomoc - bardzo mi n atym zalezy i mysle ze napewno ktos sie w tym orientuje :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 mam kamerkę/aparat tevion=medion ale wieczorem przy samym świetle mało na niej widać i zdjęcia są kijowe, najlepiej podłaczyć zwykłą kamerę (u mnie sony na HI-8, 0 lux itp) i jest cacy na amxa. małe kamerki cię nie zadowolą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Takich kamerek to mam pod reka pareset sztuk - bo akurat tym chandlujemy ;) i wiem ze ze slabym oswietleniem sobie nie radza ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...