AndyN Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 http://www.pclab.pl/art10205.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Wiesz może kiedy będą normalnie dostępne ? Bo mniej więcej to ja wiem ale kiedy dokadnie bo mam nadzieje że wtedy kupie sobie R9800PRO taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Ale wtedy to już 9800PRO będzie g... warte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Ale wtedy to już 9800PRO będzie g... warte ;)no to je ci dam 2 go..a za niego ok ? machnią ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rytuan Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 to pozostaje jeszcze do pelni szczescia przelutowac pamieci ,bo o ile pamietam xt ma je szybsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 to pozostaje jeszcze do pelni szczescia przelutowac pamieci ,bo o ile pamietam xt ma je szybszeRX800PRO i RX800XT mają DDR3, natomiast GF6800 ma DDR a GF6800Ultra ma już DDR3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 XT ma 1.6ns a PRO ma 2ns.. Czekam na 6800 tak czy siak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Jak tylko cena X800PRO spadnie do 1500zl (za ok pol roku? :D ) to zaraz ja kupuje i moduje na XT. Teraz szkoda mi 2300zl wyrzucac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 XT ma 1.6ns a PRO ma 2ns.. Czekam na 6800 tak czy siak strach się bać, kolejne rekordy legną w gruzach, berkut + FC + GF6800 i jazda na maxa, już się niecierpliwię na wyniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Berkut - a czemu akurat na GF6800 - mozesz uzasadnic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Berkut - a czemu akurat na GF6800 - mozesz uzasadnic ? To jak w tej reklamie: BO TAK! Ja bym juz se sciagnal tego X800P, ale jak nie mam pewnosci ze sie zamoduje na XT to poczekam na oryginalnego XT :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Berkut jest za Nvidią a to dlatego [polemizuje] że Nvidia jest dla prawdziwych facetów [kktoś mi to mówił :wink: ]. Nvidia jak wyda good sterowniki to będzie wymiatać. 6800ULTRA strasznie sie grzeje [210mil tranzystoró] i sa problemy z osiągnieciem wyzszego taktowania ale jak BERKUT zapoda FC to będzie po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Sorry, ale czy to przypadkiem ati nie miało 85stopni na pamięciach :lol: ? I te wypasione możliwości podkręcania... Polecam - http://www.pclab.pl/print9926.html (nie faworyzuję żadnej z firm, ale nie lubię, jak ktoś przekręca fakty...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 znacie moze jakas date kiedy bedzie 6800 w polsce?? nVidia for ever ;) nareszcie pozbede sie tego gowna 9200 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 kto nie zna faktów!!! Grzeją sie i co z tegho jak one moga pracowac na 800Mhz (1,6GH), Im to grzanie nie przeszkadza:P Rdzen sie zbytnio nie grzeje jak u NV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ciekawe jak bardzo by sie grzał radek z chłodzonkiem GF6800Ultra, albo jak bardzo by sie grzał GF6800Ultra z chłodzonkiem RX800PRO/XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Sorry, ale czy to przypadkiem ati nie miało 85stopni na pamięciach :lol: ? I te wypasione możliwości podkręcania... Polecam - http://www.pclab.pl/print9926.html (nie faworyzuję żadnej z firm, ale nie lubię, jak ktoś przekręca fakty...) zalezy jaki uklad odniesienie sie wezmie: http://www.nvision.pl/articles.html?0050-19 GF tez nie jest rewelacja skoro 6800UE bedzie tylko dla wybranych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 bedzie dla wybranych albo w ogole jej nie bedzie. mały odsetek kart chce chodzic na takich zegarach jak UE. Mówiłem juz ze sie strasznie grzeją:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...