Gru Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Mam Windowsa XP Professional od 03.09.2003 i i się troszkę muli :( Format i instalka to kaszka z mleczkem ale jak to przetłumaczyć ograniczonemu bratu :( Może znacie jakiś sposub na załatwienie Windozy tak by działał ale wyskakiwały jakieś holernie upierwliwe okienka i inne dziady. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 jksearch :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Mam Windowsa XP Professional od 03.09.2003 i i się troszkę muli :( Format i instalka to kaszka z mleczkem ale jak to przetłumaczyć ograniczonemu bratu :( Może znacie jakiś sposub na załatwienie Windozy tak by działał ale wyskakiwały jakieś holernie upierwliwe okienka i inne dziady. :twisted: wirusy, trojany, dialery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Wole nie igrać z ogniem dla tego niechce rinstalować wirusów i trojanów ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 A nie lepiej go unieruchomić całkiem? Skasować boot.ini lub np. ntldr? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Skasowanie boot.ini Windowowi XP nic nie przeszkadza - sprawdź... odpali się z jakiegoś zapasowego boot loadera :lol: Szukałem, ale nie bardzo wiedziałem jak zadać zapytanie "uszkadzanie windowsa przed bratem" :) Wolał bym coś nad czym osobiście mał bym kontrolę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Skasowanie boot.ini Windowowi XP nic nie przeszkadza - sprawdź... odpali się z jakiegoś zapasowego boot loadera :lol: U mnie po usunięciu jednej lini z boot.ini system juz się nie ładował. Wklej to do notatnika, zapisz z rozszerzeniem *.VBS i wrzuć do autostartu :lol: Dim komunikatset komunikat = WScript.CreateObject("WScript.Shell")komunikat.popup "Wystąpił błąd w module shell32.dll. Aby usunąć problem skontaktuj sie z dostawcą oprogramowania. Jeżeli ten problem wystepuje cały czas dokonaj aktualizacji oprogramowania lub zainstaluj program ponownie.", 0,"Błąd" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Mozesz tez w autostarcie dodac skrot i zasymulowac dzialanie nowej wersji blastera: "C:WINDOWSsystem32shutdown.exe" -s -t 0. Ten akcent sprawi, ze komp wylaczy sie od razu po zaladowaniu Windowsa, bez zwloki czasowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 albo wrzuc do autostartu luzem ze 100 mp3...... :) kiedys tak w szkole zrobilem hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...