marqosoft Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 a ja a ja chciałem sie pochwalic moja pierwsza stronka jaka zrobiłem :oops: zrobiłem ja w tydzien takze nie oczekujcie cudow :P nie dokonczony troche download i strona głowna ale co tam zobaczcie sami http://marqosoft.w.interia.pl http://miasto.interia.pl/w/marqosoft :D A propo szukam kogos chetnego do zrobienia jakiejs fajnej stronki bo samemu to tak głupio :P jakby kktos był chetny to prosze o kontakt gg:8754820 Ps. napiszcie jak sie wam podoba stronke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Jak na pierwsza strone zrobiona we frontpage'u i wordzie to nie jest najgorsza, aczkolwiek logo na gorze nijak sie ma do reszty strony. w mojej skali 2 / 5 Uporzadkuj ja kolorystycznie i bedzie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marqosoft Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 HmM ... a te kolorki lepsze... ?? (zmieniłem tylko na stronie głownej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Auć! 1. Comic sans daje po oczach, zmien czcionke np. na Verdana, albo Tahoma. 2. Kolor czcionki nie pasuje do logosa. 3. Logo nie pasuje do reszty strony. 4. Strona nie pasje do appletu z zegarem (kolory). Jezeli koniecznie chcesz miec zegar, to mozesz zrobic zwykly- cyfrowy w JS i ustawic kolory w "przyzwoity sposob", bynajmniej pasujace do reszty. 4. Literowki... 5. Prawa autorskie troche mniejsza czcionka i wysrodkowane wygladaly by lapiej. 6. >>Mail to me<< ?? 7. Poroponowalbym zrobic ta tabelke z szerokoscia rowna szerokosci logosa, i nie zmieniajaca rozmiaru. 8. Interia :/ chcialem jeszcze cos zobaczyc, ale "transfer przekroczony" i lipa jednym slowem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Ja powiem tylko jedno. Za nieuzasadnione uzywanie javy d.c.p. (dupsko czas prac ;) Wiekszosc ludzi nie odnajduje przyjemnosci w sadomasochistycznym sluchaniu odglosow katowanego dysku i czego tam jeszcze podczas gdy cudowny twor sun'a laskawie startuje swoj podsystem i rozpoczyna tworza interepretacje 10 kilobajtowego kodu co zajmuje 15 sekund na komputerze z 400 MHz procesorem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomidorek.[POL] Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Wywal te logo i Zegar z Javy a pozatym spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...