thul Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Wczoraj podczas ceremonii (lol) przegladu kompa grzebiac w srodku spostrzeglem ze wentylatorek na moim Radku 9800pro sie nie kreci!!! nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie to ze gdybym nie zagladnol do kompa ( a robilem to w innym celu ( zakladalem nowy dysk) to nie skapnolbym sie ze wiatrak sie nie kreci.Karta jest nie krecona ,ale jest to wersja pro wiec niechby chodzil se wiatrak - i tak jest / był bezgłosny dla mnie.Jak chce pokracic wiatraczkiem to daje sie wycczuc opór i w niektorych pozycjach idzie łatwo a jak przekrece troszke dalej palcem to opór.Karta jest na gwarancji - co mam zrobic ? ps.po polgodzinnym graniu np w far cry lub ut2004 jakies wynalazki mam na ekranie a potem wiesza mi sie komputer :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskuła Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Nie ma co wymyślać. Pozostaje skorzystać z gwarancji. A to oznacza niestety min. 2 tygodnie bez karty (domagaj się czegoś w zamian, ale nie licz na więcej niż 9200). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Ja bym ci radził kupić VGA Silencera za 49zł, chyba że 2 tyg. bez grafiki to dla ciebie nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thul Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 hmmm czy mam prawo zadac w shopie jakiegos zastepczego ? gram w painkillera wiec aby mi poszedł dobrze chciałbym ;/ czy moga gadac ze wiatrak to nieintegralna czesc itp podobne bzdety ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Nie tylko mogą ale MUSZĄ, chyba że kupowałeś w sklepie internetowym. Ja miałem GF256DDR i bez problemu wymienili mi zajechany wentylatorek, fakt że czekalem prawie miesiąc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 lec szybko, zanim karta ci sie spali. Te wynalazki na monitorze to po prostu artefakty z powodu przegrzania się, a zwiecha jest kolejnym następstwem zbyt wysokiej temp. na rdzeniu karty. Lec wymien karte i domagaj sie czegos zastepczego i ponizej Radka9200 128bit nie bierz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...