olijacek Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Czy może ktoś z kartą grafiki GF4MX44064DDR lub zbliżoną do tej i podobną konfiguracją podać wynik swojego kompa bo coś mi mało pokazał w 3250 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Celeron 1,7@1,8 < i wszystko jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olijacek Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 A może ta karta jest cienka a poza tym nie zainstalowałem VIA 4 in 1 a chyba powinienem co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 A może ta karta jest cienka a poza tym nie zainstalowałem VIA 4 in 1 a chyba powinienem co ?pytanie retoryczne ?? oza tym jest ORB i tam mozesz sobie poszukac ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 http://service.futuremark.com/servlet/Inde...geid=/orb/index Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...